Americanii încearcă să obţină porcul gata marinat în whiskey

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La momentul potrivit, porcii vor fi sacrificaţi şi prima degustare se va face în cadrul unui eveniment special, organizat în Des Moines, Iowa, în luna iunie. FOTO odditycentral.com
La momentul potrivit, porcii vor fi sacrificaţi şi prima degustare se va face în cadrul unui eveniment special, organizat în Des Moines, Iowa, în luna iunie. FOTO odditycentral.com

Distileria „The Templeton Rye“ din Iowa, SUA, vrea să fie prima care va reuşi să crească porcina cu aromă de whiskey. Patronii distileriei au decis să hrănească 25 de porci cu un preparat care conţine o cantitate generoasă din cerealele fermentate rămase după obţinerea whiskey-ului.

Fermierii speră ca, în timp, carnea porcilor să capete un gust care să-l îmbete de plăcere pe cel care va avea ocazia să savureze o friptură din porc marinat pe viu. Ideea experimentului le-a venit proprietarilor după ce consumaseră câteva păhărele din whiskey-ul producţie proprie, scrie odditycentral.com.

Nick Berry, omul direct responsabil de îngrijirea porcilor din rasa Duroc, a mărturisit că mai mulţi oameni importanţi în stat s-au interesat de progresele făcute. 

La momentul potrivit, porcii vor fi sacrificaţi şi prima degustare se va face în cadrul unui eveniment special, organizat în Des Moines, Iowa, în luna iunie, la care vor lua parte membrii Societăţii Templeton Rye Bootleggers, adevăraţi cunoscători ai calităţii. 

„Era ceva ce trebuia făcut şi am vrut să fim noi cei care vor depăşi această frontieră“, a precizat Keith Kerkhoff, co-fondator al distileriei.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite