UPDATE VIDEO Range Rover a publicat primul teaser cu modelul Sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Range Rover Sport
Range Rover Sport

Range Rover a anunţat oficial că noul model Sport va fi prezentat publicului pe 26 martie, în cadrul unui eveniment special desfăşurat în Manhattan, cu o zi înaintea Salonului Auto de la New York.

Odată cu anunţul legat de debutul maşinii, constructorul britanic a publicat şi o imagine teaser, din păcate prea săracă pentru a ne face o idee despre viitorul SUV. Am remarcat plafonul uşor plonjat spre partea din spate, semn al unei siluete mai sportive decât cea a sobrului Vogue. În plus, acelaşi plafon va fi vopsit diferit faţă de restul caroseriei, semn că englezii vor să accentueze latura sportivă a maşinii şi cu ajutorul elementelor cromatice.

Range Rover Sport va fi produs la uzina din Solihull, Marea Britanie şi va respecta filosofia modelului Vogue. Astfel, SUV-ul britanic va beneficia de aceeaşi platformă din aluminiu, botezată PLA, care vine cu uriaşa scădere în greutate, de aproximativ 300 kg comparativ cu vechiul model. Sub capotă vom întâlni aceleaşi motorizări de pe Vogue, urmând ca Range Rover să adopte şi două versiuni noi, una hibrid şi una diesel cu cilindreea de 2.000 centrimetri cubi.

Viitorul Sport va aduce cu el o ţinută de drum adecvată unui stil de condus sportiv şi, conform spuselor celor care au văzut deja noul model, o caroserie care se va distinge foarte uşor de cea a clasicului Range Rover.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite