Audi ar putea prezenta la Frankfurt o versiune Sportback pentru A6 e-tron

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Audi A6 L e-tron concept
Audi A6 L e-tron concept

Proiectul e-tron continuă să uimească lumea întreagă, Audi reuşind să implementeze acest sistem proiectat în Ingolstadt pe aproape toate modelele mărcii. Mai nou, constructorul german se va folosi de acest indicativ şi pentru a testa piaţa cu privire la noi versiuni de caroserie, Audi plănuind să lanseze la Frankfurt modelul A6 Sportback e-tron.

Conform AutoBild, pregătirile pentru Salonul Auto de la Frankfurt sunt intense în curtea celor de la Audi, aceştia plănuind să folosească platforma conceptului A6 L e-tron pentru a propune o nouă versiune de caroserie în gama limuzinei A6.

A6 Sportback e-tron ar urma să umple spaţiul dintre A6 şi A6 Avant, ţintind probabil publicul tânar, care îşi doreşte o versiune mai sportivă a limuzinei, ce păstrează în mare parte avantajele legate de spaţiu oferite de versiunea Avant.

Publicaţia germană propune şi o soluţie pentru motorizarea conceptului, A6 Sportback e-tron fiind bănuit că ar putea oferi propulsorul 2.0 TFSI de 300 CP întâlnit pe noul Audi S3, ajutat de un motor electric de 100 CP. În modul electric autonomia maşinii ar urma să fie aproximativ 100 de kilometri, iar consumul mixt ar gravita în jurul valorii de 2,5 litri pentru 100 de kilometri parcurşi.

Ca performanţe, A6 Sportback e-tron ar putea accelera de la 0 la 100 km/h în mai puţin de 5 secunde, iar viteza maximă ar fi limitată electronic la 250 km/h.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite