Cât costă cel mai scump Duster Pick-Up. A fost transformat spectaculos de o firmă germană EXCLUSIV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modelul Duster Pick-Up modificat de nemţi FOTO: Carpoint
Modelul Duster Pick-Up modificat de nemţi FOTO: Carpoint

Carpoint, o companie din Germania ce este specializată în modificări spectaculoase de automobile, vinde pe site-ul său mai multe modele modificate ale producătorului Dacia. Iar cel mai scump vehicul vândut este un Duster Pick-Up.

Dacia a lansat în toamna anului trecut versiunea Pick-Up a modelului Duster, cu un motor dCi de 115 cai-putere şi la un preţ de 22.546 euro, maşina fiind dezvoltată împreună cu carosierul Romturingia din Câmpulung Muscel.

Cel mai scump Duster Pick-Up este vândut însă pe site-ul companiei Carpoint. Vehiculul, având denumirea Duster Pick-Up Carpoint Edition, a fost modificat în Germania şi se vinde în ediţie limitată, preţul său fiind de 28.990 euro.

„Am schimbat multe şi adăugat multe lucruri la modelul Duster Pick Up, însă cele mai importante sunt: lumină suplimentară pe plafon, garda la sol cu 2 centimetri mai înaltă, roţi MAM de 18 inchi, praguri noi, bară din faţă, adâncime volan şi bare laterale”, a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul” Maik Jung, reprezentantul firmei Carpoint din Germania.

duster pick up carpoint edition germania 01

Ce dotări are maşina

Modelul Duster Pick-Up vândut de nemţi dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri, capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kilograme. Maşina are printre altele tracţiune integrală, cruise control, oglinzi retrovizoare încălzite şi sistem de navigaţie. Motorul acestui Duster Pick-Up ediţie limitată Carpoint este de 1.461 centimetri cubi. Vehiculul poate fi comandată în două nuanţe- bleu şi alb. 

Mai trebuie spus că pe site-ul web al companiei germane Carpoint sunt la vânzare 68 de autoturisme Dacia modificate, cel mai ieftin model fiind o Dacie Dokker ce costă 10.990 euro.

duster pick up carpoint edition germania 02

Vă mai recomandăm şi:

Dacia continuă asaltul pentru a câştiga tot mai mulţi clienţi. Când se va lansa noul Duster Pick-Up.  Ce surprize mai pregăteşte uzina  de la Mioveni

Dacia Duster pick-up cu patru uşi. Noul model, surprins fără camuflaj pe şoselele din România

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite