Apartament de lux, distrus de o petrecere organizată de chiriaşa în vârstă de 16 ani: daune de zeci de mii de dolari FOTO

0
0
Aşa arăta iniţial apartamentul FOTO Booking
Aşa arăta iniţial apartamentul FOTO Booking

Un apartament de lux din Irlanda de Nord a fost distrus în urma unei petreceri fără acordul proprietarului. Imobilul a fost închiriat prin intermediul unei platforme online.

După ce a închiriat un apartament de lux, chiriaşa în vârstă de 16 ani a organizat o petrecere care a adus imobilul într-o stare deplorabilă. 

Când a văzut cum arată apartamentul său, proprietarul a sunat la poliţie, iar oamenii legii au descoperit că cea care a închiriat apartamentul este o femeie care a luat locuinţa pentru fata ei, în vârstă de 16 ani. 

Chiar dacă adolescenta a fost acuzată de distrugere, proprietarul se teme că nu îşi va mai primi niciodată banii înapoi pentru reparaţiile care necesită peste 52.000 de dolari.

Vecinii au numărat aproximativ 40 de oameni intrând în imobil, unii dintre ei sărind gardul blocului pentru a pătrunde în interior, scrie publicaţia Belfast Telegraph, citată de Metro.

Tinerii care au participat la petrecere au distrus mobila, au dărâmat pereţii şi au spart câteva ferestre ale apartamentului situat în zona Belfast, Marea Britanie. 

image

FOTO Belfast Telegraph

Tânăra a invitat zeci de persoane în apartament pe reţeaua socială Snapchat, în ciuda faptului că regulile proprietăţii arătau clar că petrecerile nu sunt permise.

image

FOTO Belfast Telegraph

„Ce s-a întâmplat în apartament este incredibil. Îmi provoacă greaţă. Au făcut o gaură cu un baros în peretele care desparte bucătăria de hol. Ferestrele au fost sparte, uşile au fost rupte şi băile distruse. Totul a fost devastat“, a declarat William, proprietarul locuinţei.

William a mai spus că vrea ca mama fetei să fie arestată deoarece crede că ea este responsabilă pentru ceea ce a făcut fiica ei.

image

FOTO Belfast Telegraph

Un purtător de cuvânt al Booking.com, platforma de pe care a fost închiat apartamentul, susţine că „acest incident este rar“.

„Este un incident foarte rar. Un client s-a purtat inacceptabil în apartament, iar noi încurajăm partenerii să sune la poliţie atunci când au asemenea probleme. Ne sprijinim cât putem de mult partenerii şi cooperăm cu oamenii legii în cazurile pe care le anchetează. În acest caz, am interzis accesul persoanei care a închiriat proprietatea la site-ul nostru“, a declarat purtătorul de cuvânt.

image

FOTO Belfast Telegraph

image

Apartamentul, înainte de petrecere FOTO Booking

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri