FOTO Cum arată bunicuţa culturistă în vârstă de 62 de ani. Ce mănâncă zilnic femeia pentru a se menţine în formă

0
0
Eva Birath are 62 de ani FOTO Captură foto Instagram
Eva Birath are 62 de ani FOTO Captură foto Instagram

Eva Birath, în vârstă de 62 de ani, este cunoscută datorită corpului de culturistă pe care îl are la o vârstă înaintată. Femeia, care în trecut a fost diagnosticată cu cancer, a dezvăluit ce alimente consumă zilnic pentru a se menţine în formă.

O culturistă, bunica a trei copii, spune că este în cea mai bună formă a ei datorită alimentaţiei formate din carne, 80% din ce manâncă fiind vită foarte puţin preparată, scrie Daily Mail.

„Mănânc cam un kilogram de carne pe zi. Beau şi apă, cu posturi intermitente, iar dimineaţa beau doar cafea fără lapte“, a spus Eva. „Pentru prima dată în viaţa mea stomacul nu-mi creează deloc probleme. Mesele pe bază de carne reprezintă modalitatea naturală şi lipsită de efort de a pierde grăsime şi de a intra în formă bună, pentru că mă antrenez de patru ori pe săptămână“, afirmă ea.

„Mânânc atunci când îmi este foame, beau apă atunci când îmi este sete. Nu iau suplimente şi fac mult sport“, a mai declarat bătrâna. 

De profesie arhitectă, Eva Birath, din Gothenburg, Suedia, a început să facă culturism şi să participe la competiţii de profil când avea 40 de ani. Ea a urmat o dietă cu multe proteine şi mai puţini carbohidraţi, care includea pui, orez şi băuturi proteice.

eva birath bunica culturista foto captura foto instagram

Eva Birath FOTO Captură foto Instagram

În aprilie 2017, Eva a fost diagnosticată cu cancer la colon şi a fost operată. Medicii i-au scos tumoarea, iar ea a început să se intereseze cu privire la dietele care ar putea să-i îmbunătăţească sănătatea. Aşa a aflat de dieta carnivoră, care presupune doar consumul de carne, peşte, ouă şi apă.

eva birath bunica culturista foto captura foto instagram

Eva Birath FOTO Captură foto Instagram

Femeia susţine că în câteva săptămâni a observat îmbunătăţiri în corpul ei, deşi la început a avut probleme de tranziţie, iar acum se simte mai bine ca niciodată. Mai mult, ea spune că alergia la polen s-a ameliorat, tensiunea arterială i s-a reglat, doarme mai bine noaptea, are mai multă energie şi este mai puţin anxioasă, iar viaţa sexuală s-a îmbunătăţit.

eva birath bunica culturista foto captura foto instagram

Eva Birath FOTO Captură foto Instagram

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri