Vaslui, Steaua şi Dinamo luptă pentru calificarea în grupele Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii Stelei au cele mai mari şanse de a ajunge în grupele Europa League FOTO Mediafax
Jucătorii Stelei au cele mai mari şanse de a ajunge în grupele Europa League FOTO Mediafax

Joi seara va avea loc prima manşă a play-off-ului Europa League în care sunt angrenate şi trei echipe româneşti. Vaslui, Steaua şi Dinamo vor încerca să se califice în grupe, dar cel mai mari şanse pare să le aibă Steaua.

Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va da startul meciurilor echipelor româneşti în Europa League. Steaua va juca de la ora 19.45, în direct la Antena 1, la Ekranas, contra echipei din localitatea lituaniană. Potrivit specialiştilor, steliştii pornesc drept favoriţi în acest duel. Intenţiile antrenorului Stelei stau şi ele mărturie în acest sens, Reghecampf urmând ca în această seară să efectueze mai multe modificări în echipă faţă de garnitura standard cu care abordează meciurile din campionat. Fotbalişti precum Tibi Bălan, Nikolici sau Filip îşi pot face apariţia în primul 11 al Stelei.

O misiune mai dificilă o are Dinamo, deoarece va înfrunta pe Metalist Harkov, echipa ucraineană având un buget mult mai mare decât trupa din Ştefan cel Mare. Metalist are în lot mai mulţi jucători  argentinieni sau brazilieni care pot face oricând diferenţa. Totuşi, oficialii lui Dinamo sunt încrezători în şansele formaţiei româneşti de a accede în grupele Europa League.
Partida va începe la ora 20.30 şi va fi transmisă de Sport.ro.

Vasluiul lui Marius Şumudică va avea cea mai grea misiune contra italienilor de la Inter Milano. Peninsularii sunt renumiţi pentru palmaresul lor în cupele europene, câştigând în repetate rânduri Serie A sau Liga Campionilor în sezonul 2009-2010. Şumudică este conştient că Vasluiul are şanse mici în faţa italienilor şi pare tentat să se concentreze mai mult pe derby-ul cu Steaua din campionat. Patronul Porumboiu nu este de acord şi îl somează pe tehnician să evolueze împotriva Interului cu cea mai bună garnitură.
Meciul va începe la ora 21.45 şi va fi transmis de Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite