Portarul FC Barcelona: "Nu ştiu niciun jucător român în activitate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei FC Barcelona, Jose Manuel Pinto, a recunoscut, în conferinţa de presă susţinută sâmbătă, înaintea amicalului cu Dinamo, că nici el, nici colegii săi nu cunosc vreun jucător român din generaţia actuală. Fundaşul Jordi Alba a susţinut însă că îi apreciază pe Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

În plus, portarul Jose Manuel Pinto e explicat că nu există niciun acord cu Dinamo în privinţa înscrierii unui anumit număr de goluri şi că este sigur de faptul că gazonul de pe Arena Naţională va fi foarte bun. Legat de gazon, el a preciat însă că ''riscuri există întotdeauna".

"Ştim că România are un fotbal puternic, ştim că Popescu a venit de aici. Nu există un acord privind un anumit număr de goluri. Noi suntem o echipă de profesionişti şi scopul nostru este ca lumea să se bucure de spectacol", a declarat Pinto.

"Cred că gazonul va fi în cele mai bune condiţii. Riscuri există întotdeauna, chiar şi atunci când ne pregătim. Sunt convins cã organizatorii vor face totul ca gazonul să fie în condiţii optime", a mai spus  Pinto.

Pinto a declarat că elementele fundamentale şi filozofia au rãmas aceleaşi şi dupã sosirea lui Tito Vilanova în locul lui Josep Guardiola.

Jose Manuel Pinto nu-şi aminteşte de Heltmuth Duckadam, dar a auzit că FC Barcelona a pierdut în faţa Stelei în finala Cupei Campionilor Europeni în 1986.

De asemenea, el a recunoscut că nu ştie vreun jucător român din generaţia actuală.

Fundaşul Jordi Alba a spus însă că atât el, cât şi colegii săi au auzit de Gică Popescu şi de Gică Hagi, care au jucat la FC Barcelona, şi a precizat că poate juca sâmbătă, chiar dacă a suferit o accidentare la un genunchi.  El a precizat că este extrem de bucuros că a revenit la FC Barcelona , menţionând că nu poate pune în discuţie decizia selecţionerului Vicente del Bosque de a nu-l convoca pentru amicalul cu Porto Rico.

Portarul a spus că speră să câştige campionatul Spaniei cu FC Barcelona, adăugând că Supercupa cu Real Madrid este extrem de importantă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite