VAR, probleme și în fotbalul mare. Ancelotti și Nagelsmann, acces de furie la adresa arbitrilor. „O bandă de ramoliți”

0
Publicat:

Carlo Ancelotti, tehnicianul lui Real Madrid, a avut un acces de furie la adresa arbitrului Munuera Montero, chiar în timpul meciului cu Osasuna, câștigat cu 2-0. Cunoscut drept un antrenor calm, el a răbufnit la adresa ”centralului”.

image

Vizibil furios, „Don Carlo” a avut o reacție neobișnuită, ducându-se la arbitru și, roșu la față de furie, i-a reproșat un cartonaș galben arătat lui Vinicius în minutul 45+3. Totul a plecat de la un conflict între Vinicius și Moi Gomez.

Spaniolul de la Osasuna a simulat la o intrare a brazilianului, apoi l-a provocat pe acesta. Vinicius i-a răspuns și a luat cartonașul galben. Arbitrul nu a consultat sistemul VAR, decizia sa provocând furia tenhicianului italian.

Și nemții au probleme cu VAR-ul. Antrenorul lui Bayern Munchen, Julian Nagelsmann s-a certat cu arbitrul Tobias Welz pentru eliminarea lui Upamecano, venită în minutul 8 al meciului pierdut cu Monchengladbach (2-3). Antrenorul campioanei a intrat în vestiar, peste arbitri, și le-a cerut socoteală pentru „roșul” arătat jucătorului său.

După două minute de parlamentări cu „centralul” Tobias Welz, Nagelsmann a ieșit nervos și a început să strige: „Dumnezeul meu!, Dumnezeul meu! O bandă de ramoliți!”. Mai târziu, în fața camerelor de luat vederi, el și-a explicat astfel reacția: „Arbitrul ține la decizia lui”, scrie gsp.ro.

Apoi, neamțul a detaliat: „Într-o asemenea situație, petrecută în fața careului, trebuie să fii sută la sută sigur că a fost fault. Din punctul meu de vedere, Upamecano doar și-a atins adversarul pe umăr, nu-l ține. Pe reluări se și vede că umărul lui Plea nu se mișcă nici măcar un milimetru. Poți lua ce decizie vrei, dar, apoi, măcar recunoaște: «Da, poate că a fost exagerată». El n-a recunoscut”. VAR-ul unde a fost?!”, s-au întrebat și specialiștii în fotbalul german.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite