„Ştiu cum se simte!” Ultimele noutăţi despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher
Michael Schumacher

Brazilianul Felipe Massa, fost pilot în Formula 1 la Ferrari, a făcut cele mai recente dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, fostul său coechipier în echipa „Căluţului Cabrat“.

De la accidentul suferit de Schumacher, în decembrie 2013, pe o pârtie de schi din Alpi, familia germanului a limitat prin toate pârghiile accesul lumii la informaţiile despre starea sa de sănătate. Chiar şi accesul prietenilor şi al foştilor colaboratori a fost drămuit, însă Felipe Massa se află printre puţinii oameni care au fost primiţi la reşedinţa transformată în spital de recuperare a familiei Schumacher.

„Ştiu cum se simte, eu am informaţii! Relaţia mea cu el a fost mereu una apropiată. Cu soţia lui, Corinna, mai puţin, pentru că ea nu vorbea despre curse. Cred că cel mai important este că ştim că situaţia nu e uşoară, că este într-o fază complicată. Dar trebuie să-l respectăm, aşa cum au făcut cei din famiie. Nu le place să fie divulgate informaţii. Cine sunt eu s-o fac acum?”, a declarat Massa, pentru Sky Sports, citat de gsp.ro.

Michael Schumacher a împlinit 51 de ani în luna ianuarie a acestui an, iar de numele său continuă să se lege recorduri importante în Formula 1 (cele mai multe titluri mondiale, cele mai multe victorii, cele mai multe curse terminate în puncte, cele mai multe prezenţe pe podium, cele mai multe recorduri de tur în curse).

Felipe Massa, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit şi ce îşi doreşte cel mai mult în acest moment. „Visez şi mă rog în fiecare azi pentru ca situaţia lui să se îmbunătăţească şi să apară din nou la curse”, a transmis brazilianul, care şi-ar dori nespus ca Michael să poată să-şi urmărească fiul în Formula E şi să-l încurajeze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite