Scoțienii, cuvinte urâte despre Ianis Hagi. Internaționalul român trece prin momente grele la Alaves

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împrumutat de la Rangers până la finalul stagiunii, Ianis Hagi nu mai primeşte deloc minute din partea antrenorului la Alaves. Sezonul său la formația bască se trasnforma ușor-ușor într-un de coșmar, mai ales în contextul în care pe 17 iunie România joacă primul meci la Euro 2024, în compania Ucrainei.

Ianis Hagi speră să le arate tuturor că greșesc în privința sa, la Euro 2024. Foto Facebook
Ianis Hagi speră să le arate tuturor că greșesc în privința sa, la Euro 2024. Foto Facebook

Este clar că Alaves nu va face niciun efort să-l păstreze pe Ianis Hagi la finalul acestui sezon. Nefolosit deloc în ultimele 4 partide de antrenorul Luis Garcia, românul nu a mai pășit pe gazon de la finalul lunii martie. Presa scoțiană scrie că nici Glasgow Rangers nu-l mai vrea înapoi, deși mijlocașul mai are un an de contract cu gruparea de pe Iborox Park.

Conform jurnaliştilor scoţieni, Ianis Hagi a fost trecut deja pe lista de transferuri a clubului, oficialii dorind să îl vândă pe român în vara acestui an. Astfel, conform britanicilor, Ianis Hagi negociază un viitor transfer tot în campionatul Spaniei, deşi n-a convins la Deportivo Alaves.

Slab la club, bun la națională

"Rangers este interesată de el atât cât este şi el interesat de Rangers. Adică deloc. El vrea să rămână în Spania, iar legăturile cu Rangers sunt arse. El a jucat atât de prost acolo (n.r. în Spania) încât ar face bine să obţină înţelegerea pe care şi-o doreşte. Clement (n.r. Philippe Clement, antrenorul lui Glasgow Rangers) nu-şi bate capul cu el" , au scris jurnaliştii scoţieni, în termeni totuși nu tocmai potriviți.

Ianis Hagi a jucat în total 841 de minute în tricoul lui Deportivo Alaves în acest sezon, în 24 de meciuri, în toate competiţiile. El a reușit două goluri în Cupa Regelui şi o pasă decisivă în LaLiga. La echipa națională, evoluțiile sale au fost diametral opuse. A luminat jocul șters al României în partidele cu Irlanda de Nord și Columbia, contra sud-americanilor marcând după o fază creată de el.

Programul României la Euro 2024

17 iunie, ora 16.00: ROMÂNIA - Ucraina (Allianz Arena, München)

22 iunie, ora 22.00: Belgia - ROMÂNIA (Rhein Energie, Köln)

26 iunie, ora 19.00: Slovacia - ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite