Scandal uriaş la Supercupa României: ce s-a întâmplat la pauză în vestiarul celor de la ASA Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana a reuşit să învingă Steaua pentru al treilea meci consecutiv la capătul unui joc groaznic. Victoria a fost obţinută datorită unui episod exploziv petrecut între cele două reprize.

ASA Târgu-Mureş a cucerit primul trofeu din istoria clubului, însă victoria trupei pregătite pentru această partidă de Dan Petrescu a fost una urâtă, după un meci jalnic.

Chiar şi aşa, rămâne performanţa ardelenilor care, chiar dacă sunt ameninţaţi cu desfiinţarea, au reuşit să învingă o trupă fără griji financiare. La finalul jocului care a marcat începutul şi finalul mandatului său la ASA, Dan Petrescu a povestit la sport.ro modul în care a reuşit să-şi „resusciteze“ echipă după o primă repriză groaznică.

Ce a spus?

„I-am certat zdravăn la pauză. Le-am zis: <<Vreţi să plec de acum? Plec de la pauză!>> Şi s-a văzut. A fost o lună incredibil de grea, am făcut miracole, am cumpărat 12 jucători, după care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. NţDoye s-a antrenat doar patru zile şi a jucat excelent. Am avut probleme mari, a trebuit să schimb ceva pentru că echipa n-a arătat foarte bine la antrenament. Steaua a fost mult mai bună în prima repriză, am fost marcaţi de evenimente“, a explicat tehnicianul care va pleca în Asia, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

„Bursucul“ a comentat şi finalul aventurii sale la Târgu-Mureş: „E foarte greu să plec acum. Dacă nu erau acele probleme mă gândeam să rămân, chiar dacă era o ofertă extraordinara pentru mine şi pentru familia mea. Nu ştiu cum e în China, sper să fie ca în Rusia“.
 

N-am niciun mesaj pentru Gigi Becali, eu mi-am facut datoria pe unde am fost. Lui Rădoi îi urez multă bafta în cariera lui de antrenor, va avea presiune mare. Dan Petrescu
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite