ASA şi-a luat antrenor de criză: omul care îl va înlocui pe Dan Petrescu e specialist în a lucra la echipe „moarte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu câteva ore înainte de Supercupa României, vicecampioana a bătut palma cu tehnicianul cu care va debuta în noul campionat.

Dan Petrescu a prins un contract fabulos şi va părăsi ASA Târgu-Mureş după un singur meci oficial, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Presaţi de timpul scurt rămas până la primul meci de campionat, programat pentru duminică (ora 21.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV), acasă, cu Dinamo, mureşenii s-au mişcat repede şi s-au înţeles cu Vasile Miriuţă, care era şi în vizorul Rapidului.

Informaţia a fost confirmată la Dolce Sport de tehnicianul de 46 de ani.

Ce a spus?

„Să zicem că am bătut palma, verbal. Sperăm ca mâine, poimâine să semnăm contractul. De ce ASA? Nu e prima oară când mă vor, pe domnul Maior îl ştiu de mai demult, pe domunul Mara îl ştiu. Am stat câteva minute de vorba, prea multe n-au fost de discutat şi am bătut palma. Mă bucur să vin la Târgu-Mureş, e o echipă bună, într-un oraş frumos, aprape de Budapesta. Acum, probleme sunt peste tot. Cel puţin zece echipe din România au probleme la ora actuală. Ne dorim să ne clasăm cât mai sus. Titlul? Orice e posibil. Anul trecut, dacă rămâneam la CFR cu lotul acela puteam să câştigăm campionatul“, a spus Miriuţă, care deţine cetăţenie maghiară.

E „mama răniţilor“

Noul antrenor al celor de la ASA preia echipa într-un moment în care aceasta e aproape de desfiinţare.

Nu e însă o situaţie nouă pentru Miriuţă, care a lăsat CFR Cluj, aflată în insolvenţă, pentru a prelua Gyor (Ungaria) în decembrie 2014. A fost nevoit să plece şi de acolo după şase luni, deoarece maghiarii au dat faliment, fiind părăsiţi de sponsori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite