Scandal la Real Madrid - Manchester City. Ancelotti, un car de nervi la golul egalizator al oaspeților. Ce acuză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a contestat golul lui Manchester City atât pe teren, cât și la finalul meciului, în fața microfoanelor, după remiza 1-1 din turul semifinalelor Ligii Campionilor.

Mingea a depășit linia de fund, conform imaginii publicfate de BeInSports
Mingea a depășit linia de fund, conform imaginii publicfate de BeInSports

Conduși după golul lui Vinicius, britanicii au egalat în minutul 67, prin Kevin De Bruyne. Reușita a fost puternic contestată de madrileni, care au reclamat două momente petrecute cu puțin timp înainte: faptul că nu au primit corner la o fază în care mingea a ieșit în afara terenului din John Stones și că anterior reușitei lui De Bruyne, mingea ieșise în afara terenului, fără ca arbitrii să observe.

Carlo Ancelotti a protestat pe teren, fapt pentru care a primit cartonașul galben, și a continuat să susțină cauza echipei sale după meci, la interviuri: „Mingea ieșise! Nu o spun eu, o spune tehnologia. E ciudat că n-au controlat cum trebuie faza. Iar în faza anterioară a fost un corner neacordat, arbitrul n-a fost foarte atent, dar mi-a dat cartonaș”.

Carlo Ancelotti e convins că Real a primit gol pe o greșeală a arbitrilor. Foto Getty images
Carlo Ancelotti e convins că Real a primit gol pe o greșeală a arbitrilor. Foto Getty images

Imaginea îi dă dreptate lui Don Carlo, fiind clar că mingea ieșise întregime în out, astfel că trebuia acordat aut de poartă pentru Real. Însă, conform regulamentului, nu se impunea și anularea golului prin VAR. „Madrilenii susțin că mingea a ieșit înainte de gol. Dar VAR nu poate revizui momentul, pentru că faza de atac a englezilor începe mai târziu, când Camavinga pierde mingea. Nu pot să meargă atât de mult în urmă”, a explicat Pavel Fernandez, analistul pe arbitraj de la Radio Marca.

Returul dintre cele două formații pornește de la 1-1 și se va disputa miercuri, 17 mai, de la ora 22.00, la Manchester. Câștigătoarea din cele două manșe se calificaă în finala Champions League de la Istanbul (sâmbătă, 10 iunie, ora 22.00).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite