Renaşterea Craiovei naşte controverse puternice între olteni: „El stabileşte preţul pentru vânzarea meciurilor!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Popescu (foto) este pus la zid de Marcel Iancu
Marcel Popescu (foto) este pus la zid de Marcel Iancu

Marcel Iancu, fostul preşedinte al Universităţii Craiova, pune la zid pe Marcel Popescu, unul dintre oamenii în jurul căruia Adrian Mititelu vrea să reconstruiască echipa, acuzându-l că are interese meschine în privinţa noii formaţii din Bănie.

Agitaţia mare în Bănie în ultima vreme. Mititelu a susţinut în repetate rânduri că va înscrie echipa în Liga a 2-a, motiv pentru care oltenii visează deja frumos. Însă, în afară de suporteri, mai există şi oameni care nu văd cu ochi buni proiectul lui Mititelu. Unul dintre ei este Marcel Iancu, un fost preşedinte al Universităţii Craiova, care îl atacă pe Marcel Popescu, cel care este în cărţi pentru a fi noul preşedinte al echipei din Bănie.
„Sînt trist că-l bîrfeşte pe antrenorul Nicolo Napoli şi că stabileşte preţul la vînzări de meciuri în viitorul apropiat, expunînd fotbalul la DNA, de parcă nu este îndeajuns.

Este posesorul unei medalii de aur ruginit cîştigată, cum ştiu cunoscătorii, în 1991. Eu, în acest municipiu Craiova, respect toată populaţia, cu excepţia haimanalelor, dintre care nu cred că şi Popescu Marcel doreşte să facă parte de acum înainte în viziunea mea, că abia uitasem de el cu episodul Astra Ploieşti din 2010.

Mesajele sale către mine prin interpuşi mă lasă rece. Voi susţine copiii Craiovei şi fotbalul făcut cu bani puţini pentru că nu avem bugetul pe care-l visează Popescu Marcel. Afirmă că acordă bonus trei fotbalişti portughezi pentru funcţia de preşedinte, de parcă nu tot Adrian Mititelu trebui să-i plătească.

La dezafiliere, prin intermediul sportro, Popescu Marcel îi transmitea lui Adrian Mititelu să nu mai pronunţe numele Universităţii Craiova niciodată, că nu mai are dreptul, şi participa la mitinguri cu adversarii acestuia. Dar acum dragoste mare. Are amnezie? Ce fac banii din om sau omul pentru bani?”, a spus Marcel Iancu pe contul său de Facebook.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite