Oltenii sunt în delir: „U“ Craiova reînvie.  Mititelu a dezvăluit, în premieră, cum prinde contur noua echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu

Exclusă şi dezafiliată din fotbalul românesc din iulie 2011, Ştiinţa va participa în viitorul sezon, în condiţiile în care finanţatorul „juveţilor“ a semnat deja primele contracte şi a avansat şi numele celui care poate deveni noul antrenor.

Revenirea Universităţii Craiova pare din ce în ce mai aproape de realitate. Pentru prima dată după mult timp, Adrian Mititelu a vorbit la concret despre modul în care va relansa Ştiinţa.

„Craiova se va înscrie din acest an în campionat. Nu ştiu în ce ligă va fi, dar miercuri o să anunţ un proiect clar. Am promis ceva în ianuarie, mulţi au spus că aberez, eu m-am ţinut de cuvânt.

Aştept ca toată lumea să fie lângă mine. Sunt multe persoane cu care sunt în contact. Şi Ovidiu Stângă se numără printre cei care vor face parte din acest proiect. Până în ianuarie-februarie pot ţine eu echipa. Am planuri de rezervă. Avem deja 12-13 jucători sub precontract, iar în următoarele 7-8 zile le vom confirma aceste contracte. Mai aşteptăm încă 12-13 nume. Totul depinde şi de liga în care jucăm. Nicolo Napoli e şi el în discuţie pentru acest proiect“, a declarat Mititelu la Digi Sport.

Italianul Nicolo Napoli a pregătit Craiova în trei mandate, în 2004, în 2007-2009 şi în 2011. În stagiunea recent încheiată, el s-a aflat pe banca celor de la Turnu Severin, în prima parte a campionatului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite