Adrian Mititelu a dezvăluit planul pus la cale de FRF pentru ca Universitatea Craiova să fie înscrisă direct în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu, fostul patron al Universităţii Craiova, care vrea să reînvie echipa într-un timp cât mai scurt, a dat de înţeles că federalii încearcă cu orice preţ să-l determine să renunţe la proiectul său de salvare a „Ştiinţei”.

Mititelu a precizat că are informaţii potrivit cărora oficialii de la FRF vor să-l înlăture de la conducerea noii echipe, caz în care Craiova ar fi primită direct în Liga 1. „Am fost chemat de cineva de la Bucureşti şi mi s-a transmis să cedez 51 la sută din clubul Universitatea Craiova, iar apoi echipa să fie primită direct în Liga 1. Mi s-a părut un tupeu ieşit din comun, mai ales că mi s-a transmis că nu voi avea nicio şansă să realizez noul proiect. Binenţeles că am refuzat”, a spus Mititelu la Sport.ro.

Viitorul patron al noii echipe a Craiovei a adăugat că îşi va duce la capăt planul, chiar dacă va porni de jos. „Mircea Sandu vrea să sprijine formarea altei Universităţi Craiova, după modelul de la Timişoara. Ei vor să realizeze o clonă a Ştiinţei, dar e un plan care niciodată nu va sta în picioare. La acest proiect sunt angrenaţi şi câţiva oameni din Craiova. Să stea liniştiţi pentru că eu voi înscrie echipa în liga secundă. Voi merge până la capăt şi sper ca până pe 10 iulie să am staff-ul şi lotul de jucători cu care vom evolua sezonul viitor”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite