Radu Banciu, reacție după ce a aflat că va fi coleg cu Ioana Cosma! „Nu avea ce să caute aici. E trecută”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Ioana Cosma a fost dată afară de la PRO TV, cei de la Prima News s-au mișcat rapid și au ofertat-o pe celebra moderatoare. Noul coleg al Ioanei Cosma nu vede cu ochi buni această angajare. Prezentatorul emisiunii „Fotbal All Inclusive” de la Prima Sport spune despre moderatoarea în vârstă de 49 de ani că este trecută din punct de vedere profesional.

Radu Banciu nu se sfiește să spună ce gândește. Captură TV
Radu Banciu nu se sfiește să spună ce gândește. Captură TV

Speram să nu vină, speram să nu vină. Mi-am exprimat o părere corect jurnalistică și, în general, ce spun eu e corect, deci din punct de vedere profesional i-a trecut timpul.

Este o părere personală, din punctul meu de vedere nu avea ce să caute, dar trustul nostru este foarte mare și o să i se găsească loc. Eu am avut rezultatele cele mai bune de audiență la Prima News, dar timp de 3 ani nu mi-au dat nicio emisiune, am stat cu emisiunea de sport pentru că nu aveau încredere.

Spune că șefii nu se pricep 

Oamenii care fac lucrurile astea nu se pricep și atunci sigur că pot să cheme pe oricine, la trust sunt niște greșeli. Mironică și Ioana Cosma oricum nu sunt niște elite, asta este. Cine consideră altfel, nu se pricepe la sport. Ei nu sunt niște oameni cu vocabular, sigur, Ioana Cosma, asta am mai spus-o, pe vremea când eram student, Ioana Cosma era cea mai frumoasă femeie din lume. Nu are de ce să îi plângă lumea.

Ioana Cosma și-a găsit rapid de lucru. Foto Facebook
Ioana Cosma și-a găsit rapid de lucru. Foto Facebook

E greșită din punct de vedere profesional. Dacă îi făceai o ofertă acum 5 ani nu dădea doi bani. Acum că nu mai are serviciu vine la Clever (n.r. trustul din care face parte Prima).

Nici nu mă încântă, nici nu mă deranjează, eu doar mi-am spus părerea. Sunt un om liber și când îmi exprim o părere spun ce cred, doar eu și Mircea Dinescu, noi doi suntem, în rest ceilalți toți… Ți se pune pumnul în gură dacă ești n-ai valoare, dacă ai coloană vertebrală nu-ți reproșează nimeni nimic”, a spus Radu Banciu pentru ProSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite