Ioana Cosma va lucra alături de Radu Banciu, marele ei detractor! S-a înțeles deja cu o televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost dată afară de la PRO TV, alături de Mihai Mironică și alți câțiva colegi, Ioana Cosma s-a înțeles cu cei de la Prima News. Ea va lucra alături de Radu Banciu, cel care a făcut-o praf în direct!

Ioana Cosma va putea fi văzută în viitor la Prima. Foto Facebook
Ioana Cosma va putea fi văzută în viitor la Prima. Foto Facebook

Sursele ProSport susțin că fosta prezentatoare de la PRO TV și-ar fi dat acordul celor de la Prima News, după ce fostul ei coleg Costi Mocanu (acum director de știri și emisiuni informative la Prima TV) i-a pus o vorbă bună la șefi. Adică exact pe dos față de ceea ce comenta Radu Banciu în urmă cu câteva zile: ”Dacă transferurile se fac pe competențe, ei (n.r. Ioana Cosma și Mihai Mironică) nu ajung aici”!

Totuși, ca să nu iasă scântei, Ioana Cosma nu va fi prinsă în organigrama Prima Sport, ci la Prima News, iar printre motivele acestei decizii se numără și acela că la postul destinat exclusiv transmisiunilor sportive se află și unul dintre cei mai duri contestatari ai acesteia, în speță Radu Banciu.

Radu Banciu va da în curând nas în nas cu noua sa colegă. Captură TV
Radu Banciu va da în curând nas în nas cu noua sa colegă. Captură TV

Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică, întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la PRO TV. Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe.

Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici. La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cozma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu.Dar este o plecare normală.

Zicea că făcea o emisiune proastă, modestă, lălăită

O emisiune proastă, fără audiențe. Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo”, a spus Radu Banciu după ce a aflat că Ioana Cosma și Mihai Mironică au fost dați afară din trustul PRO.

Ultima ediţie a emisiunii „Ora exactă în sport” va fi difuzată în data de 5 februarie 2023, urmând ca din următoarea zi emisiunea să fie înlocuită la PRO Arena cu alte programe şi evenimente sportive.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite