Pușcăriașul Lupu și supraponderalul Ganea, rugați să tacă: Giovanni, acid după scandalul cu Generația de Aur FOTO

0
Publicat:

România a ajuns să savureze nefericirea, inclusiv când sunt organizate evenimente fericite. Adevărul a demonstrat acest lucru, cu exemple multiple, într-un amplu material. Din păcate, această abilitate pe care am dezvoltat-o, de a crea scandal din orice, a atins și meciul de retragere pentru Generația de Aur. Care a fost un real succes, cu o asistență-record, sâmbătă, pe Arena Națională.

Ioan Becali. FOTO: Captura Youtube
Ioan Becali. FOTO: Captura Youtube

Această partidă a fost precedată de atacul virulent lansat de Ionel Ganea (50 de ani). Care l-a călcat în picioare pe Gică Popescu (56 de ani). Ulterior, lista nemulțumirilor din cauza neconvocărilor s-a tot lungit. Și pe ea au apărut, pe rând, Alin Stoica (44 de ani), Gică Craioveanu (56 de ani) și Dănuț Lupu (57 de ani).

Într-o intervenție la Fanatik Superliga, impresarul Ioan Becali, supranumit Giovanni, a comentat acest scandal penibil, cu niște oameni cu părul alb în prim-plan. De remarcat că mulți dintre cei care se ceartă acum au fost reprezentați, cât timp au jucat fotbal, de firma fraților Becali. De aceea, Giovanni a căutat să aibă un ton împăciuitor. Totuși, acesta a trimis niște „săgeți“: a amintit de faptul că Ionel Ganea a pus multe kilograme în plus după retragere, iar lui Lupu, aflat în studio, i-a reamintit că a ieșit din închisore, de curând.

Ionel Ganea (dreapta), după retragerea din activitate. FOTO: Facebook
Ionel Ganea (dreapta), după retragerea din activitate. FOTO: Facebook

Ce a declarat Ioan Becali la Fanatik Superliga?

*Ganea a fost jucătorul meu și n-am niciun mesaj pentru el. L-am simpatizat, am colaborat atâția ani și n-am ce să spun. E puțin impulsiv și nimic mai mult. Îl iubesc pentru că a făcut ceva pentru echipa națională. El nu era în ‘94 la echipa națională. Probabil, n-a mai slăbit, dacă slăbea poate venea (n.r. – la meciul de retragere pentru Generația de Aur). Uite, Petrescu (n.r. – Dan Petrescu), dacă n-a fost mai slab, a și jucat foarte puțin.

*Daniel (n.r. – în dialog cu Dănuț Lupu), și tu puteai să fii (n.r. – prezent, sâmbătă, pe Arena Națională), dar noi, cei care am făcut pușcărie, ce să mai zicem, ne mai ia cineva?

De amintit că Ioan Becali a stat, la rândul său, după gratii, după o condamnare cu executare primită în Dosarul Transferurilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite