Miodrag Belodedici, fără permis după meciul de retragere al Generației de Aur. „Am băut două șprițuri cu băieții”

0
Publicat:

Duminică, 26 mai, Miodrag Belodedici a fost oprit de polițiști pe străzile Capitalei, la scurt timp după meciul de retragere al Generației de Aur de pe Arena Națională. Fostul mare internațional a fost depistat la volan cu o concentrație de alcool de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Miodrag Belodedici, Romania, Generatia de Aur (Sportpictures)
Miodrag Belodedici, Romania, Generatia de Aur (Sportpictures)

Incidentul a avut loc la scurt timp după meciul de retragere al Generației de Aur, care s-a desfășurat pe  Arena Națională, sâmbătă, de la ora 20.30. 

La data 26 mai a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din sectorul 1 din Municipiul București.Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, informează Brigada Rutieră. 

Miodrag Belodedici a fost dus la INML pentru recoltarea de mostre biologice. Acesta primit o amendă de 1485 lei și i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile. 

M-au oprit când am ieșit de la restaurant, de la petrecere. Am plecat pe la 3 și ceva. Au venit după mine și m-au oprit. Au stat acolo și au așteptat la pândă. M-au urmărit cu mașina Poliției, cu girofar, cam 100 de metri din spate. Am băut două șprițuri cu băieții. După ce am fost oprit de Poliție, m-au pus să suflu și am ieșit cu alcoolemie 0,08. Îți dai seama ce beat eram eu? Sigur, e contravenție… Am fost dus la Poliție, m-au ținut două ore acolo, mi-au scos sânge… Le-am spus că nu sunt beat, că pot sta și într-un picior. Și mi-au luat carnetul pentru 90 de zile”, a declarat Miodrag Belodedici pentru Libertatea

Poliția a efectuat un control după meciul de fotbal dintre Generația de Aur și selecționata Legendelor Lumii, desfășurat sâmbătă seara pe Arena Națională, meci încheiat cu scorul de 3-2.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite