Splendoare în iarbă: momentul intonării imnului la meciul de retragere al Generației de Aur VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de retragere al Generației de Aur, desfășurat pe Arena Națională într-o atmosferă fantastică, a fost plin de momente care se vor vedea pe la televizor în acest weekend.

Momentul intonării imnului, superb. FOTO: Captura Pro TV
Momentul intonării imnului, superb. FOTO: Captura Pro TV

Această partidă magnifică, prin care niște legende vii ale fotbalului românesc, au încântat din nou o țară întreagă a fost mai mult decât un simplu meci de fotbal. A fost un omagiu pentru niște foști sportivi uriași care ne-au oferit o vară memorabilă în 1994 și nu numai!

Pe Arena Națională, partida România – Stelele lumii a fost precedată de momentul intonării imnului național. Care a ridicat un stadion întreg în picioare, mii de oameni fiind vizibil emoționați. Printre ei s-a numărat și Gabriel Toncean, al doilea om din sportul românesc, vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Sport. Pe pagina sa de Facebook, Gabriel Toncean a distribuit momentul intonării imnului, cu următoarea descriere: „Generația de Aur, momente înălțătoare la ultimul meci împreună! În sport, respectul pentru legende rămâne același și după 30 de ani“.

54.968

de spectatori au asistat la meciul România (Generația de Aur) – Stelele lumii, scor 3-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite