Moment emoționant la meciul generației de aur. Didi Prodan, omagiat de colegi și de tribune. Cum s-a stins unul dintre cei mai mari fotbaliști români VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Prodan, care a murit la 44 de ani din cauza unui infarct, a fost omagiat la meciul de adio al generației de aur. Totodată, organizatorii meciului legendelor de pe Arena Națională au pregătit un colț special dedicat memoriei fostului internațional.

Chipul lui Daniel Prodan la meciul legendelor FOTO Digi Sport
Chipul lui Daniel Prodan la meciul legendelor FOTO Digi Sport

Seara meciului legendelor a început cu un moment emoționant. La una dintre peluzele Arenei Naționale a fost afișată o pânză imensă pe care apărea chipul regretatului Daniel Prodan, fostul mare fundaș mort în noiembrie 2016.

Toți cei 55.000 de spectatori, dar și fotbaliștii de pe gazon, atât cei români, cât și legendele fotbalului internațional, s-au oprit și au aplaudat momentul. Fiul lui Prodan, aflat pe teren, a izbucnit în lacrimi.

Daniel Prodan a murit în urmă cu șapte ani și jumătate, după ce inima i-a cedat.

Mircea Sandu a povestit ce făcea Daniel Prodan în secundele premergătoare infarctului. „Se uita la un interviu acordat de Răzvan Lucescu, s-a ridicat din fotoliu, s-a aplecat, a căzut şi acesta a fost momentul“, a spus fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Un colț în memoria fostului internațional FOTO iamsport.ro
Un colț în memoria fostului internațional FOTO iamsport.ro

Fostul fundaş a strâns 54 de selecţii la echipa naţională în perioada 1993-2001, participând cu reprezentativa României la Campionatul Mondial din 1994, unde a fost integralist în toate cele 5 partide, şi la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan (Wikipedia)
Daniel Prodan (Wikipedia)

Daniel Prodan s-a născut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A evoluat la Olimpia, echipa locală, între 1991-1992. Apoi, a ajuns la Steaua Bucureşti, formaţie unde a jucat până în 1996, când s-a transferat la Atletico Madrid, apoi a ajuns în Scoţia, la Glasgow Rangers.

În 2000 a revenit la Steaua Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite