PSG, fără milă cu echipa lui Dan Petrescu: Neymar a făcut show, iar francezii s-au „distrat“ cu Jeonbuk

0
Publicat:

Paris Saint-Germain, campioana en titre a Franţei, a întrecut cu scorul de 3-0 (1-0) formaţia sud-coreeană Jeonbuk Hyundai Motors, antrenată de românul Dan Petrescu, joi la Busan, într-un amical de pregătire în vederea noului sezon.

Dan Petrescu a ajuns de puțin timp în Coreea de Sud. FOTO: Arhiva Adevărul
Dan Petrescu a ajuns de puțin timp în Coreea de Sud. FOTO: Arhiva Adevărul

Internaţionalul brazilian Neymar, care a disputat primul său meci după mai bine de şase luni, din cauza unei accidentări, a jucat toate cele 90 de minute ale partidei şi a înscris o dublă (min. 40, 83), în timp ce al treilea gol a fost marcat de spaniolul Marco Asensio (min. 88).

Fără Kylian Mbappe, căzut în dizgraţie din cauza diferendului cu conducerea clubului, şi fără Lionel Messi, transferat la Inter Miami, "Ney" a rămas singurul star din lotul parizienilor.

Luis Enrique, noul antrenor al parizienilor, care a câştigat Liga Campionilor cu Neymar la Barcelona în 2015, l-a poziţionat pe partea stângă într-un sistem de joc 4-3-3, cu o mare libertate pentru brazilian, care a căutat să combine cu coechipierii săi, Hugo Ekitike şi Marco Asensio.

Tehnicianul spaniol a făcut zece schimbări, doar portarul Gianluigi Donnarumma rămânând între buturi o repriză, dar i-a cedat locul lui Keylor Navas în cea de-a doua. Meciul s-a desfăşurat în faţa a 43.520 de spectatori.

PSG: Donnarumma (Navas, 46) - Nhaga (Hakimi, 69), D. Pereira, Kurzawa (N. Lemina, 77), Bernat (Marquinhos, 62) - Ndour (Soler, 62), E. Mbappe (Ugarte, 62), Verratti (căpitan; Fabian Ruiz, 62) - Gharbi (Asensio, 62), Ekitike (Kang-in Lee, 69), Neymar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite