Dan Petrescu, show în Coreea de Sud: Discurs aprins în vestiar, spectacol pe marginea terenului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu (55 de ani) are deja patru meciuri la Jeonbuk Motors și oficial îî merge bine! Pentru că, după un debut cu eșec, 0-2 cu Gwangju în deplasare în K-League, a legat acum o serie de trei victorii: 4-0 cu Gwangju acasă în cupă, 2-0 cu Jeju United și 2-1 cu Seoul, ambele partide acasă, în campionat. După aceste rezultate, Jeonbuk a ajuns pe locul 4 din 12 în K-League, având 33 de puncte după 21 de partide. Lider e Ulsan cu 53 de puncte.

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dincolo de rezultatele pozitive însă, „Super Dan“ lasă impresia că e alt om, că a fost eliberat de presiune, după perioada urâtă de la CFR Cluj, în ultimele sale săptămâni la această formație. Această realitate e confirmată și de imagini.

În primul rând, tehnicianul român a ajuns în prim-plan datorită unui discurs pe care l-a rostit în vestiar și care a fost filmat de cei de la Jeonbuk. Pe imaginile de mai jos se poate vedea cum Petrescu vorbește în engleză, indicațiile sale fiind traduse pentru jucători: „Când avem mingea trebuie să fim entuziaști, nu trebuie să cedăm! Suntem împreună! O victorie aduce altă victorie“.

Apoi, în timpul partidei, reacțiile lui Dan Petrescu sunt aproape de cele pe care le știm din perioada CFR Cluj. Pentru că și la Jeonbuk, românul trăiește meciurile intens, după cum se poate vedea mai jos:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite