PSG suferă fără Mbappe: Rezultat slab într-un amical cu echipa lui Cristiano Ronaldo

0
Publicat:

PSG a început turneul său asiatic cu o remiză ternă, 0-0 cu Al-Nassr Riad, echipa saudită la care evoluează Cristiano Ronaldo, marţi în oraşul japonez Osaka.

Kylian Mbappe, exclus din lotul celor de la PSG. FOTO: Arhiva Adevărul
Kylian Mbappe, exclus din lotul celor de la PSG. FOTO: Arhiva Adevărul

Neymar, atacantul brazilian al lui PSG, operat la glezna dreaptă în februarie, a rămas pe banca de rezerve, deşi publicul a cerut intrarea sa. Cum Lionel Messi a plecat, iar Kylian Mbappe este pedepsit, Cristiano Ronaldo a fost singurul megastar prezent.

A existat un singur Mbappe, fratele mai mic al lui Kylian, Ethan, în vârstă de 16 ani, introdus în minutul 62, când Luis Enrique a schimbat întreaga echipă cu excepţia a doi jucători: portarul Gianluigi Donnarumma, autorul unui plonjon superb la o tentativă a lui Ronaldo (40), şi Noah Lemina, care i-a terorizat pe fundaşii adverşi pe flancul stâng. Stadionul Nagai a fost plin pe jumătate, în tribune fiind 25.000 de spectatori.

În ce priveşte operaţiunea de promovare, PSG s-a descurcat mai prost ca anul trecut, când, la primul său turneu în Japonia, meciurile s-au jucat cu casa închisă. Dar formaţia pariziană îi avea atunci pe Messi şi Mbappe. 

La Osaka, echipa franceză şi-a putut da seama că nu mai are un impact atât de puternic după plecarea argentinianului. În timpul telenovelei Mbappe, PSG continuă turneul, urmând s-o întâlnească vineri pe Cerezo Osaka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite