Dan Petrescu trimite bani acasă din Coreea de Sud: Afacere colosală realizată de CFR Cluj datorită antrenorului

0
Publicat:

Cluburile CFR Cluj şi Jeonbuk Hyundai Motors (Coreea de Sud) au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului Nana Boateng la formaţia din Coreea de Sud, antrenată acum de Dan Petrescu.

Dan Petrescu a făcut o achiziție uriașă de la CFR pentru nivelul fotbalului românesc.
Dan Petrescu a făcut o achiziție uriașă de la CFR pentru nivelul fotbalului românesc.

"Mulţumim, Nana Boateng! Cluburile CFR 1907 Cluj şi Jeonbuk Hyundai Motors au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Nana Boateng la formaţia din Coreea de Sud. Îi mulţumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj şi îi dorim multă baftă la noua sa echipă!", au anunţat, miercuri, reprezentanţii echipei clujene, pe pagina oficială de Facebook.

Boateng a venit la CFR Cluj, în luna septembrie 2021, şi a devenit rapid unul dintre cei mai constanţi mijlocaşi de la echipa antrenată până la finalul sezonului trecut de Dan Petrescu. Cu aproape 90 de partide jucate în tricoul alb-vişiniu, Boateng a reuşit să marcheze 7 goluri.

Antrenorul român Dan Petrescu (55 de ani) a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal Jeonbuk Hyundai Motors FC, din Coreea de Sud, la 9 iunie, după ce la finalul sezonului trecut al Superligii s-a despărţit de CFR Cluj, cu care a cucerit cinci titluri de campion al României, între 2018 şi 2022.

2

milioane de euro ar fi plătit Jeonbuk Motors pentru transferul lui Boateng, potrivit site-ului transfermarkt.com

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite