Pique, prima reacție după atacurile Shakirei: „Casio e noul sponsor!”. Mesajul a stârnit reacții în lanț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La două zile de la lansarea melodiei în care e umilit de fosta sa soțIe, Gerard Pique i-a oferit Shakirei o primă reacție.

Gerard Pique și noul sponsor al ligii sale, Casio. Captură Twitter
Gerard Pique și noul sponsor al ligii sale, Casio. Captură Twitter

Fostul fundaș al Barcelonei a anunțat că liga de mini-fotbal pe care o organizează, intitulată King's League, a început să fie sponsorizată de Casio, producătoarea de ceasuri amintită de Shakira în melodie.

Unul dintre aceste versuri este: „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo / Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, iar Pique a provocat hohote de râs în direct pe Twitch în această seară, când a anunțat că firma de ceasuri Casio e noul sponsor al ligii sale de fotbal.

Pique a agățat ghetele în cui după o carieră de legendă la Barcelona. Foto EPA EFE
Pique a agățat ghetele în cui după o carieră de legendă la Barcelona. Foto EPA EFE

Chiar dacă totul pare o glumă, Gerard Pique a fost foarte serios în momentul anunțului, dar cei din jurul său au început să râdă, firesc având în vedere contextul. Fostul internațional argentinian Sergio Aguero chiar a început să scandeze numele companiei producătoare de ceasuri.

Avem un acord cu Casio pentru Kings League (n.r. o competiție inedită cu meciuri 7 versus 7). Nu e glumă, vă dau câte unul fiecăruia!”, a spus Pique. Sergio Aguero, prezent prin videocall, a fost întrebat de jurnalistul Gerard Romero: „Kun, de ce a apărut Casio?”. Din cauza melodiei Shakirei” a venit replica lui Aguero, moment în care Pique s-a amuzat teribil.

King's League este un turneu de mini-fotbal transmis pe platforma de streaming Twitch. Lansat la începutul anului, formatul a avut un succes imens, cu peste 15 milioane de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite