Shakira îi distruge pe Pique și pe noua iubită a fotbalistului: „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit în urmă cu jumătate de an, iar la scurt timp fostul fotbalist al Barcelonei s-a afișat cu noua sa cucerire, Clara Chia Marti. Cântăreața din Columbia nu a trecut ușor peste acest moment și aruncă în continuare săgeți spre Pique.

Acum, artista a lansat o nouă piesă ale cărei versuri reprezintă un atac direct către Gerard Pique, fostul jucător al Barcelonei, și iubita sa Clara Chia Marti. Este al treilea cântec cu această temă, dar mult mai dur decât precedentele, care erau mai mult cu mesaje subtile.

Nu mă întorc la tine” / ”Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, ”M-ai lăsat vecină cu soacra” / ”Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”, ”Fără resentimente, dragă” / ”Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, ”Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine” / ”Eu fac cât două de 22”, ”Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” / ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio” sunt doar câteva dintre versurile acide la adresa fostului fotbalist din melodia BZRP a Shakirei, pe care o cântă alături de rapperul Bizarrap.

Pique, Shakira și Clara, o afacere în trei. Foto EPA EFE
Pique, Shakira și Clara, o afacere în trei. Foto EPA EFE

În doar câteva ore după ce a fost postat pe YouTube, clipul a adunat peste 28 de milioane de vizualizări, 3,7 milioane de aprecieri și nu 240.000 de comentarii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite