Negocieri dramatice între Gerard Pique și Shakira: „A izbucnit în lacrimi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreața columbiană Shakira și fotbalistul Gerard Pique au avut o întrunire împreună cu avocații lor în care au discutat despre „bunăstarea copiilor lor”. Potrivit revistei Look, cei doi s-au înțeles după 12 ore de discuții ca aceștia să locuiască împreună cu mama lor, în Miami.

Gerard Pique și Shakira
Pique și Shakira au anunțat despărțirea în luna iunie. FOTO EPA-EFE

Conform revistei, Pique ar fi venit la discuție „foarte emoționat, epuizat aproape”. 

În timpul negocierilor, „au fost nemulțumiri, poziții conflictuale, dar cei doi nu și-au adresat niciun cuvânt urât și nu s-a ridicat tonul. A fost totul foarte civilizat, având în vedere circumstanțele”. 

Întâlnirea a avut loc la casa celor doi. 

Alături de cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, a izbucnit în lacrimi. A spus că nu înțelege intransigența Shakirei, care nu a fost dispusă să cedeze deloc în negocieri, dar că va pune capăt discuțiilor pentru bunăstarea copiilor. Shakira l-a îmbrățișat și consolat câteva minute în șir”, a mai scris Look, citată de Mundo Deportivo. 

Shakira şi Pique au hotărât, la începutul lunii iunie, să se despartă, după o relaţie de 12 ani din pricina infidelităţii fotbalistului. Ei au împreună doi băieți, pe Milan în vârstă de 9 ani, și pe Sasha, de 7.

Cei doi nu s-au căsătorit niciodată. Shakira și Pique s-au cunoscut în anul 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, „Waka Waka (This Time for Africa)", desemnat cântecul oficial al competiţiei. 

Fotbalistul a făcut în luna august publică relația cu noua sa iubită, studentă la relații publice, Clara Chia Marti. 

Shakira a făcut primele declarații cu privire la despărțire. „Sunt paparazzi în fața casei mele tot timpul. Nu am unde să mă ascund împreună cu copiii mei. Putem sta doar în casă și asta îi afectează. Probabil că este cea mai neagră perioadă din viața mea. 

Uneori simt că e ca într-un coșmar din care mă voi trezi la un moment dat. Trebuie să aștept ca această rană din pieptul meu să se vindece. Vom vedea ce se va întâmpla”.

Între cei doi au mai avut loc negocieri, în luna septembrie, însă Pique a plecat nervos de la discuții. 

Pique s-a ridicat de la masă și a plecat nervos. N-a fost nicio cale de a-l convinge să rămână în birou”. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite