Petrodolarii nu aduc și bun simț: incident șocant în Supercupa Arabiei Saudite VIDEO

0
Publicat:

Saudiții au ajuns, în ultimii ani, să găzduiască Supercupa altor țări, cele cu un fotbal dezvoltat și, după acest trend, au dus Supercupa lor în Emirate, la Abu-Dhabi. Aici, pe stadionul „Mohammed Bin Zayed“ s-au întâlnit, joi, Al-Ittihad Jeddah și Al-Hilal Riad. Adică, două formații stelare. La prima joacă francezii Benzema și N'Golo Kanté, în timp Al-Hilal îi are în lot pe Milinković-Savić, Ruben Neves și pe portarul Bounou.

Hamdallah a avut un conflict incredibil cu un om aflat în tribune. FOTO: Facebook
Hamdallah a avut un conflict incredibil cu un om aflat în tribune. FOTO: Facebook

Partida de la Abu-Dhabi a pornit exploziv, cu câte un gol înscris de fiecare formație în primele 21 de minute, însă, ulterior, s-a transformat într-o demonstrație de forță pentru Al-Hilal. Care s-a impus cu un categoric 4-1.

Înfrângerea din Supercupa, venită pe fondul unor rezultate mult sub așteptări și în campionat – Al-Ittihad e doar pe 4, ieșită demult din lupta pentru titlu – i-a scos din sărite pe fanii formației din Jeddah. Și, după meci, s-a petrecut o scenă șocantă care face înconjurul lumii.

Concret, atacantul marocan al lui Al-Ittihad, Abderrazzaq Hamed-Allah (33 de ani), s-a îndreptat spre tunelul care ducea spre vestiar, însă a intrat într-un conflict verbal cu un suporter. Nervos, marocanul a greșit primul, stropindu-l cu apă pe arabul aflat în tribune. Care, la rândul său, a avut o reacție incredibilă: a început să-l biciuiască pe atacantul lui Al-Ittihad cu un obiect pe care îl avea în mână!

Incidentul, care poate fi văzut mai jos, a fost oprit abia după intervenția forțelor de ordine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite