Novak Djokovici s-a ținut tare, apoi a izbucnit în lacrimi. Ce l-a făcut să plângă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici a pierdut una dintre cele mai pasionante finale de la Wimbledon, în fața lui Carlos Alcaraz, după 5 seturi pe muchie de cuțit. Imediat după meci, sârbul a vorbit la superlativ despre adversarul său, iar apoi s-a emoționat până la lacrimi când l-a văzut pe fiul său în tribune, care continua să zâmbească, în ciuda înfrângerii tatălui său.

Djokovici a fost învins de Carlos Alcaraz în finala de la Wimbledon 2023, după o partidă absolut senzațională, încheiată în 5 seturi, scor 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4. Sârbul a ratat ocazia de a cuceri al 24-lea trofeu de Grand Slam din carieră și a dezvăluit că nu se aștepta ca adversarul său să îi pună atâtea probleme pe iarbă.

Apoi, Nole s-a emoționat când l-a văzut pe fiul său în tribune, care continua să zâmbească, în ciuda rezultatului. "Nu e un moment nemaipomenit pentru mine, dar pentru Carlos este. Trebuie să încep cu laudele pentru el. Ai jucat foarte bine la final, ai fost inspirat la serviciu. Felicitări, Carlos. Credeam că o să am probleme cu tine doar pe zgură, dar iată că îmi faci probleme mari și pe iarbă. Felicitări pentru cum te-ai adaptat la suprafață. E nemaipomenit ce ai făcut la Quens. Felicitări echipei tale.

Novak Djokovici s-a recunoscut învins într-o finală epică. Foto Getty images
Novak Djokovici s-a recunoscut învins într-o finală epică. Foto Getty images

Cât despre mine, nu îmi place să pierd un astfel de meci. Trebuie să rămân recunoscător pentru că am câștigat multe meciuri strânse și titluri. În 2019, cu roger. Poate trebuia pierd câteva finale, dar acum suntem chit.

Astăzi nu prea îmi place înfrângerea. Pentru aceste momente lucrăm. Sunt cele mai importante turnee din lume. Am avut meciuri incredibile de-a lungul carierei mele și acesta va rămâne în cărțile de istorie ale tenisului. Aș fi vrut să câștig, dar am pierdut în fața unui jucător formidabil. Îl felicit și o să merg mai departe. Poate chiar mai puternic.

Este frumos să-mi văd fiul acolo zâmbind”, a spus Djokovici, care imediat a început să plângă. ”Vă iubesc. Vă mulțumesc pentru susținere și vă îmbrățișez pe toți", a declarat sârbul imediat după finala de la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite