Novak Djokovici, la ora dezvăluirilor. Cinci lucruri spuse în premieră de liderul mondial

0
Publicat:

Liderul mondial Novak Djokovici va juca în primul turneu Masters 1000 din acest sezon, Indian Wells. Va fi întâia apariție a sârbului după dezamăgirea de la Australian Open, unde s-a oprit în semifinale, deși visa la al 11-lea triumf.

Novak Djokovici revine pe teren după o lună de pauză. Foto Gâetty images
Novak Djokovici revine pe teren după o lună de pauză. Foto Gâetty images

Și cum americanii știu să facă spectacol înainte de competiții, Nole a fost prezent la Upfront Summit 2024, la Los Angeles, acolo unde a răspuns mai multor întrebări adresate de fani. Câștigător a 24 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovici a dezvăluit care este serialul TV preferat, dar mâncarea sa favorită pe care nu are voie s-o consume în mod normal.

Fan al serialului FRIENDS și al baschetului 

Întrebat despre emisiunea preferată, sârbul a răspuns rapid: celebrul sitcom american FRIENDS, care a rulat timp de zece sezoane, până în 2003. Novak Djokovici a fost chestionat și despre "cheat meal-ul" preferat, adică felul de mâncare favorit pe care nu-l poate consuma în mod frecvent. Sârbul a dezvăluit că acesta este pizza, apoi completând cu clătitele.

Liderul mondial a fost întrebat și despre supereroul său favorit, iar el a numit-o pe mama sa. Pentru sportul său preferat în adolescență, sârbul a ales baschetul. Iar în privința terenului său preferat, acesta nu este cel de la Melbourne, unde sârbul s-a impus de 10 ori. Campionul a indicat terenul central de la Wimbledon drept terenul său preferat: "Cel mai sacru teren de tenis din lume, Center Court, Wimbledon". Acolo, Nole s-a impus de ”doar” de șapte ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite