Neymar, verdict înfiorător: Accidentarea de la meciul Uruguay – Brazilia îl face pacient până în 2024 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neymar, starul selecţionatei Braziliei, a suferit o ruptură de ligamente şi de menisc la genunchiul stâng şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale, a anunţat Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF).

Neymar, țipând de durere
Neymar, țipând de durere

Atacantul clubului saudit Al-Hilal s-a accidentat în meciul pierdut de Selecao în faţa Uruguayului (scor 0-2), marţi, la Montevideo, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Examenele medicale la care a fost supus Neymar la Sao Paulo "au confirmat ruptura ligamentului încrucişat anterior şi a meniscului genunchiului stâng", a scris CBF într-un comunicat. Potrivit estimărilor, Neymar va lipsi de pe teren, între 8-12 luni. Ceea ce înseamnă că va mai juca într-un meci oficial, abia în 2024!

În finalul primei reprize a jocului de la Montevideo, Neymar şi-a răsucit genunchiul după un duel cu mijlocaşul uruguayan Nicolas De la Cruz şi a fost scos de pe teren pe targă, cu ochii în lacrimi, fiind înlocuit cu Richarlison. Data operaţiei sale nu a fost încă fixată a precizat CBF.

"Este un moment foarte trist, cel mai greu. Ştiu cât sunt de puternic, dar de această dată voi avea şi mai mult nevoie de familia mea şi de prietenii mei", a scris Neymar pe contul său de Instagram.

Seara a fost una neagră pentru selecţionata Braziliei, cvintuplă campioană a lumii, care a suferit marţi prima sa înfrângere în preliminariile Cupei Mondiale începând din 2015. Acesta a fost, de asemenea, primul său eşec în faţa Uruguayului din ultimii 22 de ani.

În prima parte a acestui an, Neymar a suferit o accidentare gravă la glezna dreaptă, care l-a ţinut departe de gazon şase luni, din martie până în septembrie.

VEZI MOMENTUL ACCIDENTĂRII LUI NEYMAR ÎN MECIUL URUGUAY - BRAZILIA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite