Neymar calcă din nou strâmb. Iubita sa însărcinată e devastată: „O nouă dezamăgire” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul Neymar (31 de ani) se află din nou în centrul atenției pentru un episod petrecut în afara terenului. Ajuns recent la Al Hilal (Arabia Saudită), club pentru care a bifat două meciuri, starul brazilian a ieșit din nou evidență după ce a petrecut într-un club din Spania cu două fete.

După ce a jucat pentru naționala Braziliei, atacantul a mers în Barcelona, acolo unde s-a bucurat de câteva zile libere. A fost surprins într-un club, dansând cu două fete, cu care a fost extrem de apropiat, notează Marca. Asta în timp ce Bruna, partenera lui, îl aștepta în Arabia Saudită. Iar cei doi urmează să aibă un copil împreună.

Neymar, un petrecăreț veritabil. Foto Getty images
Neymar, un petrecăreț veritabil. Foto Getty images

Bruna urmează să nască peste o lună și nu are liniște după desele aventuri ale lui Neymar. Iată ce a scris pe Instagram, după ultima escapadă a fotbalistului: ”Bună ziua, sunt la curent cu ce s-a întâmplat și încă o dată sunt dezamăgită. Dar în ultima etapă a sarcinii mele, atenția și preocuparea mea se îndreaptă exclusiv către fiica mea și doar la asta mă voi gândi în acest moment. Apreciez mesajele de afecțiune”.

Neymar și Bruna se pregătesc să devină părinți. Foto Instagram
Neymar și Bruna se pregătesc să devină părinți. Foto Instagram

În urmă cu câteva luni, Neymar a recunoscut într-un mesaj pe Instagram că a înșelat-o pe Bruna Biancardi. El i-a prezentat public scuze, acceptate în acel moment de iubita sa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite