Mouratoglou, distrus pentru ce i-a făcut Simonei Halep: „Mie mi-ar fi rușine!“

0
Publicat:

Patrick Mouratoglou și-a încheiat participarea în viața Simonei Halep (32 de ani). Bilanțul francezului de 53 de ani? Un titlu la câștigarea căruia a contribuit la Rogers Cup, în august 2022, și o întreagă carieră ruinată prin intermediul Academiei sale de tenis. Ce-i drept, nenorocirea provocată de Mouratoglou a fost posibilă din cauza Simonei. Care a comis niște greșeli impardonabile despre care Adevărul a scris aici.

Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep la US Open 2022
Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep la US Open 2022

În timp ce Mouratoglou își vede acum de viață și de carieră, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, „Simo“ fierbe, în așteptarea verdictului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Care, în cel mai fericit caz, i-ar reduce suspendarea de 4 ani, valabilă până pe 6 octombrie 2026, după hotărârea tribunalului Sport Resolutions.

În acest context, opinia publică l-a pus la zid pe Mouratoglou, după cum Adevărul a arătat aici. Iar acum, potrivit gsp.ro, David Law, gazda The Tennis Podcast, a lansat, la rândul său, un atac furibund asupra celui poreclit „The Coach“.

Ce a spus David Law?

*Poate a venit vremea ca atunci când jucătorii sunt testați pozitiv, antrenorii lor să fie puși în lumina reflectoarelor și să nu li se mai permită să antreneze, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu există astfel de reguli, Patrick (n.r. – Mouratoglou) poate continua să facă ce-i place, oricine îl poate angaja și nu se schimbă nimic. Mie mi-ar fi rușine dacă aș fi într-o astfel de situație. N-aș vrea să revin în lumina reflectoarelor până când situația ar fi rezolvată într-un mod satisfăcător.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite