MM Stoica și Panduru, ironii de doi bani la adresa lui Gică Hagi. „Bagheta magică și bagheta de pâine”

0
Publicat:

Farul își revine ușor-ușor, după un început dezastros de sezon. Campioana a ajuns pe loc de play-off după ce a trecut aseară de Sepsi, dar Gică Hagi e ironizat de doi oameni de fotbal, Mihai Stoica și Basarab Panduru, invitații din studioul OrangeSport.

Gică Hagi, ținta ironiilor lui MM și Panduru. Foto Sportpictures
Gică Hagi, ținta ironiilor lui MM și Panduru. Foto Sportpictures

Cei doi au comentat despre jucătorii aduși de Gică Hagi în această vară pentru a întări lotul campioanei, care nu au adus plusul dorit de antrenorul campioanei. Transferuri ca Bentchaib, Grigoryan, Diogo Queiros sau Borgnino, fotbaliști care nu s-au impus în Superliga, au fost ”discutate” de Mihai Stoica şi Basarab Panduru în stilurile proprii. Iată cum a decurs dialogul prin care îl ironizează pe Hagi:

Moderatorul Silviu Tudor Samuilă: ”Lumea şi-a imaginat că Hagi, pe orice jucător pune mâna...”

Mihai Stoica și Basarab Panduru. Foto OrangeSport
Mihai Stoica și Basarab Panduru. Foto OrangeSport

Basarab Panduru: ”Şi el şi-a imaginat”.

Mihai Stoica: ”Magic baghet” (n.r. aluzie la o decalarație a lui Marius Șumudică făcută la noua sa formație, Gaziantep, în care a vorbit în română-engleză).

Basarab Panduru: ”Magic baghet şi când colo era baghetă de pâine, nu d-aia magică”

Mihai Stoica: ”Ideea e că au fost exemple în trecut. Jucători lăsați liberi - Băluță, Nedelcu, Alibec - cu jucătorii ăștia a câștigat campionatul. A adus alți jucători liberi, dar acum...”.

Farul a învins-o aseară pe Sepsi, 2-1, și leagă pentru prima oară în acest sezon două victorii consecutive. „Marinarii” au urcat pe loc de play-off, la capătul unui meci spectaculos, în timp ce trupa lui Liviu Ciobotariu a ajuns la 3 eșecuri la rând în Superliga.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite