Hagi – Rivaldo, parteneriat de nivel mondial: Ecourile mutării în presa internațională

0
Publicat:

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din toate timpurile, brazilianul Rivaldo (51 de ani) a devenit acţionar la clubul Farul Constanţa, a anunţat campioana României. Contractul prin care Rivaldo a preluat 10% din acţiunile clubului Farul a fost semnat luni, a precizat site-ul formației dobrogene. La Farul e legitimat și fiul fostului star brazilian, Rivaldinho (28 de ani).

Hagi, alături de Rivaldo. FOTO: Facebook
Hagi, alături de Rivaldo. FOTO: Facebook

Acest parteneriat, o adevărată lovitură de imagine dată de clubul patronat de Hagi, a făcut înconjurul lumii, după cum a notat Spotmedia. Iată cum a fost reflectată știrea în presa internațională:

*As (ziar spaniol): Un Balon de Aur intră în fotbalul românesc. Rivaldo, fostul jucător de la Deportivo La Coruna, Barcelona și naționala Braziliei, e oficial co-proprietatr la Farul Constanța, echipă care-i aparține lui Gică Hagi. Brazilianul a cumpărat un procent din acțiunile societății. Anunțul a creat mari așteptări din partea fanilor.

*O Jogo (ziar portughez): Rivaldo cumpără o parte din clubul lui Gică Hagi, în România. Fostul campion mondial, Rivaldo, a intrat în acționariat la Farul Constanța, clubul din România al unui alt fost star, Gică Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite