Mititelu, nevoit să schimbe numele echipei după înfrângerea devastatoare. Cum se va chema FC U Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu a suferit o înfrângere devastatoare, după ce a pierdut procesul cu rivala din Craiova, palmaresul Universității Craiova fiind atribuit clubului lui Mihai Rotaru. Patronul ”juveților” va fi nevoit să schimbe numele clubului.

Adrian Mititelu nu are voie să folosească denumirea Universitatea. Foto ProSport
Adrian Mititelu nu are voie să folosească denumirea Universitatea. Foto ProSport

Va dura cel puțin 6-7 luni. Va fi un nume mai craiovenizat decât orice alt nume. Craiova nu va lipsi din nume. Sunt mai multe variante și va fi un nume care să ne reprezinte, cine am fost, cine suntem și cine vom fi. Cine e mai oltean și mai craiovean ca mine? Se poate pune Rotaru cu mine: Toată lumea știe că a fost un stelist! Eu m-am născut cu echipa asta, mi-am dat viața și voi muri cu ea, chiar dacă voi schimba numele.

Nu poate folosi nici Știința sau Craiova Maxima

Tocmai acum să renunț? Niciodată! Am făcut și pușcărie pentru echipa asta. Față de Rotaru suntem mai bine, pentru că el a închiriat de la Badea. Palmaresul nu îl ții într-un geamantan și îl dai. Că l-ar cumpăra arabii și aia a fost. Badea poate să îi dea numele în folosință”, a declarat Mititelu pentru ProSport.

Conform apropiaților clubului, echipa lui Adrian Mititelu se va numi Oltenia Craiova! Iar schimbarea nu va fi doar de denumire, ci și la nivelul stemei.

Vor face recurs la ICCJ

„Cei de la echipa cealaltă trebuie să schimbe stema, pentru că aduce foarte mult cu a noastră. E o copie a stemei noastre. Avem un proces în care am cerut să se constate că e o copie și cred că în baza acestei decizii instanța va obliga clubul lor să o schimbe. De altfel, cred că și ei se așteaptă pentru că au deja una cu «U».

Nu au voie să folosească Știința, Craiova Maxima sau alte denumiri atribuite Universității Craiova, acelea au fost câștigate la alt proces. Decizia este executorie din acest moment!”, a declarat și Mihai Rotaru, pentru ProSport.

De partea cealaltă, oficialii FC U Craiova au comunicat:  "Deşi este o decizie pe care o considerăm nedreaptă, ilegitimă şi vădit abuzivă, o vom respecta. De asemenea, noi, clubul, vom face recurs la ICCJ, însă sentinţa este executorie şi o vom pune în aplicare imediat ce ni se va comunica".  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite