Mititelu, furios după pierderea palmaresului: Declarații virulente și explicația deciziei

0
Publicat:

Conducerea clubului de fotbal FC U Craiova 1948 susţine că decizia Curţii de Apel Timişoara, prin care se constantă că palmaresul istoric al Ştiinţei aparţine grupării CS Universitatea Craiova, este "nedreaptă", "ilegitimă" şi "abuzivă".

Mititelu png

"Deşi este o decizie pe care o considerăm nedreaptă, ilegitimă şi vădit abuzivă, o vom respecta. De asemenea, noi, clubul, vom face recurs la ICCJ, însă sentinţa este executorie şi o vom pune în aplicare imediat ce ni se va comunica", se menţionează într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al grupării conduse de Adrian Mititelu.

Conform comunicatului citat, Curtea de Apel Timişoara a stabilit că palmaresul istoric a "se rupe în două": 05.09.1948 - 31.01.1991 - în patrimoniul CS Universitatea Craiova; 01.02.1991 - până în prezent - în patrimoniul FC U Craiova 1948.

Curtea de Apel Timişoara a hotărât, luni, că palmaresul istoric al Ştiinţei, disputat de CS Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948, aparţine grupării finanţate de Mihai Rotaru.

"Palmaresul este acasă! Curtea de Apel Timişoara s-a pronunţat astăzi şi a consfinţit încă o dată: Clubul Sportiv Universitatea Craiova deţine palmaresul istoric şi tot ceea ce derivă din el. A meritat!", informează clubul CS Universitatea Craiova pe site-ul său oficial.

Decizia nu este însă definitivă, clubul FC U Craiova 1948 condus de Adrian Mititelu având dreptul la recurs în 30 de zile de la comunicare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite