Mihăilă și Man au făcut noaptea albă în Italia: Parma, nebunie după promovarea în Serie A VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La capătul unui sezon în care cei mai mulți stranieri din fotbalul românesc ba nu joacă la cluburile lor, ba se zbat în subsolul clasamentului, angrenați în lupta pentru evitarea retrogradării, o veste excelentă a sosit din Italia. Pentru că, miercuri, Parma, cu doi internaționali români în lot, și-a rezolvat revenirea în Serie A, după doi ani petrecuți în eșalonul secund.

Valentin Mihăilă. FOTO: Arhiva Adevărul
Valentin Mihăilă. FOTO: Arhiva Adevărul

Grație remizei cu Bari din deplasare, scor 1-1 – Mihăilă a fost integralist, iar Man a rămas pe bancă – formația pregătită de Fabio Pecchia (50 de ani) a promovat. Cu două etape înainte de terminarea sezonului regulat, Parma ocupă locul 1 cu 74 de puncte strânse din 36 de meciuri. Cum în Serie B, primele două clasate promovează direct, Parma nu mai poate fi depășită de Venezia, care e pe 3, cu 67 de puncte. Como, locul 2 cu 71 de puncte, e foarte aproape de a promova direct, alături de Parma.

În aceste condiții, în ultimele două runde din Serie B, ocupantele locurilor 3-8, Venezia, Cremonese, Catanzaro, Palermo, Sampdoria și Brescia, vor încerca, în primul rând, să-și păstreze pozițiile actuale, cele care duc la barajele pentru promovare în prima ligă.

Revenind la Valentin Mihăilă (24 de ani) și Dennis Man (25 de ani), aceștia au avut o contribuție importantă la promovarea realizată de Parma. Primul a adunat 30 de meciuri în Serie B, cu cinci goluri și două pase de gol. Man a avut cifre și mai bune: 30 de meciuri în Serie B, 11 goluri și cinci pase de gol.

După promovarea reușită miercuri, cei doi români au fost în centrul atenției, celebrând alături de colegii lor chiar pe gazon, după cum se poate vedea mai jos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite