Marcel Răducanu distruge transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. „Să fim serioși!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dennis Man se află la cel mai bun sezon la Parma, după plecarea de la FCSB. Starul formației din Serie B ar fi stârnit interesul unor cluburi mai mari, printre care și Borussia Dortmund, după cum a anunțat presa italiană. Numai că nemții au cu totul altă strategie de transferuri, cumpărând jucători sub 20 de ani și vânzându-i apoi pe sume exorbitante. Astfel că românul de 25 de ani nu ar avea cum să ajungă la formația din Dortmund, după cum explică Marcel Răducanu, un bun cunoscător al grupării germane.

Dennis Man e om de bază la Parma. Foto EPA EFEî
Dennis Man e om de bază la Parma. Foto EPA EFEî

Fostul mare jucător crede că internaționalul român nu are nicio șansă să ajungă la Borussia. Marcel Răducanu e convins că informația apărută în Italia va rămâne la nivel de zvon: „Câți ani are Dennis Man? 25? Păi, și joacă în Serie B la vârsta asta… Tu crezi că Borussia Dortmund dă banii pentru un jucător la vârsta lui de acolo? Borussia ia fotbaliști de 18-20 de ani, pe care să îi vândă apoi pe sume mari.

Dennis Man nu are nicio șansă să joace în Bundesliga și mai ales la Dortmund. Să fim serioși! Ce a făcut el până acum? Are câteva meciuri bune în a doua ligă din Italia. Dacă e așa de bun, de ce nu îl păstrează Inter sau AC Milan acolo. Ce, ăia nu îl văd de acolo?

Mutarea e imposibil de realizat

Eu nu cred că se va face acest transfer. Când un club de nivelul acesta ia un jucător peste 24-25 de ani trebuie să fie un superstar, cum l-a luat Bayern pe Harry Kane. Cât ar costa Dennis Man? Niciodată nu dă Dortmund 10 milioane de euro pe un fotbalist ca Man. Să nu fiu înțeles greșit: mi-aș dori ca transferul să se facă sau ca un jucător român să vină să joace în Bundesliga, dar mi se pare imposibil de realizat această mutare”, a spus Marcel Răducanu pentru ProSport.

Marcel Răducanu are școală de fotbal în Dortmund. Foto Facebook
Marcel Răducanu are școală de fotbal în Dortmund. Foto Facebook

Presa din Italia a scris că fotbalistul Parmei ar fi intrat în vizorul celor de la Borussia Dortmund, care își va trimite reprezentanții la un meci, ca să-l urmărească pe român. „Bundesliga este cu ochii pe Serie B. Ochii lor sunt ațintiți pe Ternana - Parma. Emisari ai Borussiei Dortmund vor fi prezenți la meciul care se va disputa sâmbătă pe stadionul Libero Liberati din Terni.

Mâine va fi urmărit de trimișii clubului din Dortmund

În vizorul clubului german se află atacantul Parmei, Dennis Man. Observatorii Borussiei Dortmund vor monitoriza meciul și, cel mai probabil, toată atenția se va concentra asupra talentatului fotbalist român. Man este urmărit. Borussia Dortmund studiază situația. Iar meciul de sâmbătă va fi un prilej important pentru a se uita mai atent la o potențială țintă de piață”, au notat italienii de la tuttomercatoweb.

Dennis Man trece prin cel mai bun moment al carierei: în acest sezon, a evoluat de 23 de ori pentru Parma, marcând 10 goluri și dând 5 assisturi. Echipa sa se află pe primul loc în Serie B, cu mari șanse de promovare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite