Jurnalistă invitată de un milionar din Qatar într-un Lamborghini: ce cadou o aștepta pe scaun

0
Publicat:

Sofia Martinez, o jurnalistă din Argentina care se află la Qatar în calitate de corespondentă ESPN, a televiziunii publice din Argentina și a programului de radio „Perros de Calle”, a fost invitată în timpul unei transmisiuni în direct de un milionar într-un Lamborghini.

Jurnalista care a primit un cadou de la un milionar din Qatar.
Jurnalista care a primit un cadou de la un milionar din Qatar. Foto Instagram

Martinez s-a așezat la volan, iar pe scaunul pasagerului a văzut o cutie neagră de care era legată cu fundă o versiune mică a trofeului Campionatului Mondial.   

„Este pentru mine?", a întrebat jurnalista. „Da, este pentru tine!", a răspuns bărbatul. „Vă mulțumesc foarte mult!", a continuat Martinez. 

Jurnalista a deschis cutia după ce a plecat de lângă mașină. În pachet era un smartphone Samsung S22 Ultra în valoare de circa 1.000 de euro. 

Nu pot să cred că s-a întâmplat asta!", a afirmat ea în studioul emisiunii, unde invitații și moderatorul făceau glume pe seama momentului. „Din acest moment, vei fi urmărită de Guvernul din Qatar", au glumit aceștia. 

Turneul final din Qatar, cu 32 de echipe, va avea 64 de meciuri, care vor fi găzduite de opt stadioane, urmând să se încheie pe 18 decembrie.   

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite