Maxim prinde transferul carierei după cutremur: Va semna cu o forță din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul fotbalist român al cărui club s-a retras din competiție din cauza cutremurului e internaționalul Alex Maxim (32 de ani), legitimat la Gaziantep FK, locul 10 în prima ligă. Din fericire pentru Maxim, el se afla, la Stuttgart, în momentul producerii dezastrului.

Maxim jpg

Cu cifre foarte bune în actuala stagiune – 5 goluri și 10 pase de gol în 25 de meciuri la Gaziantep FK – Maxim urmează meargă la Beșiktaș, sub formă de împrumut. E un pas important în cariera mijlocașului, în condițiile în care formația din Istanbul, o forță în Süper Lig, ocupă locul 4 după 22 de etape, la 15 puncte de liderul Galatasaray.

Chiar dacă Beșiktaș e în afara luptei pentru câștigarea titlului, trupa pregătită de Senol Güneş (70 de ani) țintește o clasare pe podium, fiind la un punct de locul 3 și la șase „lungimi“ de poziția secundă în clasament. Dacă va termina campionatul pe 2 sau pe 3, Beșiktaș va prinde următorul sezon de cupele europene. Presa turcă a scris că, dacă va face pasul spre Beșiktaș și va avea evoluții bune la această echipă, Maxim poate fi transferat definitiv, în vară, el fiind un jucător foarte bine cotat în Turcia.

30

iunie 2024 e data la care va expira contractul lui Alex Maxim cu Gaziantep FK, club la care a ajuns în august 2020, de la Mainz.

Cluburile care și-au sistat, momentan, activitatea

Nume Divizie Locul din clasament

Gaziantep FK Süper Lig 10 din 19

Hatayspor Süper Lig 14 din 19

Adanaspor TFF 1. Lig 12 din 19

Yeni Malatyaspor TFF 1. Lig 19 din 19

Adıyaman FK TFF 2. Lig 15 din 20

Arguvanspor TFF 3. Lig 11 din 18

Niğde Anadolu TFF 3. Lig 18 din 18

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite