Madrid Open: Emma Răducanu, bătaie de joc la adresa jurnaliștilor. Atitudine sfidătoatre a jucătoarei britanice

0
Publicat:

Emma Răducanu a devenit star peste noapte, în 2021, când a câștigat US Open. De atunci a început și căderea britanicei cu tată român. Formă foarte slabă a atins apogeul anul acesta, când Emma e pe cale să părăsească Top 100 mondial.

Emma Răducanu nu se regăsește după momentul US Open 2021. Foto Getty Images
Emma Răducanu nu se regăsește după momentul US Open 2021. Foto Getty Images

Jucătoarea în vârstă de 20 de ani s-a confruntat cu multiple accidentări, retrageri la jumătatea meciurilor, o formă slabă și dese schimbări ale staff-ului. Au apărut și criticile în presa internațională, pe care Emma Răducanu nu le-a gestionat foarte bine. Dovadă este și ultima apariție a simpaticei jucătoare la Madrid Open, unde a decis să protesteze într-o manieră inedită.

Supărată că e văzută drept o sportivă care are alte priorități, Emma a avut o atitudine sfidătoare la adresa jurnaliștilor, la conferința de presă de marţi, susţinută înainte de debutul la turneul WTA 1000 de la Madrid. Britanica a răspuns monosilabic la întrebările ziariştilor. I-au fost puse 16 întrebări, iar răspunsurile ei monosilabice au totalizat 58 de cuvinte.

Emma Răducanu a coborât până pe locul 85 în clasamentul mondial în urma înfrângerii din primul tur la Stuttgart, în fața Jelenei Ostapenko, și ar putea ieși din top 100 WTA după Madrid Open.

Britanica va debuta la Madrid împotriva unei jucătoare venite din calificări, iar dacă va câștiga acest meci, va da peste Iga Swiatek, numărul 1 mondial. Swiatek, care și-a început sezonul pe zgură apărându-și titlul la Stuttgart, a câștigat ambele întâlniri anterioare cu Răducanu în două seturi, inclusiv la Indian Wells luna trecută.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite