Bianca Andreescu, interviu într-o română impecabilă: „Cred că e foarte mișto!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu (Canada, 22 de ani, 31 WTA) e departe de rezultatele fabuloase pe care le-a avut, în 2019, când a câștigat Indian Wells și US Open, jucând apoi și la Turneul Campioanelor. Din păcate, fix de acolo au început problemele lui „Bibi“. Care s-a accidentat, iar apoi, pe fondul problemelor medicale și declanșarea pandemiei, a ajuns să aibă cifrele unei jucătoare pentru care retragerea părea că bate la ușă!

Bianca Andreescu urmează să joace în turul II, la Miami
Bianca Andreescu urmează să joace în turul II, la Miami

Astăzi, Bianca Andreescu își revine treptat, dar, în continuare, pierde multe meciuri. Dovadă și bilanțul ei din actuala stagiune: 7 victorii – 6 înfrângeri. Miercuri seară însă, canadianca a câștigat duelul cu o altă jucătoare cu origini românești, Emma Răducanu (Marea Britanie, 20 de ani, 72 WTA). Care, de asemenea, a decăzut în circuit, după un 2021 în care a atins optimile la Wimbledon și apoi a câștigat US Open, după un parcurs de poveste.

La Miami, după o partidă dură, de 2 ore și 35 de minute, s-a impus Andreescu, scor 6-3, 3-6, 6-2. Pentru ea, urmează acum duelul din turul II, cu grecoaica Maria Sakkari (27 de ani, 10 WTA). Până atunci, Andreescu a acordat un interviu pentru trimisul Digi Sport, Gabriel Morariu, aflat la Miami. Într-o română impecabilă și foarte simpatică, Bianca vorbind, în permanență, cu un zâmbet larg pe față.

Ce a spus Bianca Andreescu în interviul acordat în limba română?

*Cred că am jucat foarte bine. Și Emma a jucat foarte bine. Eu am fost mult mai pozitivă. Cred că asta m-a ajutat să câștig azi. Și, de asemenea, puterea mea.

*(Întrebată despre faptul că a întâlnit o altă jucătoare cu origini românești) Eu cred că asta este foarte mișto (n.r. - râde). Și ea s-a născut în Toronto. Cred că Emma poate să revină în Top 10 și sper să mai avem astfel de meciuri.

*Maria (n.r. – Sakkari) joacă acum foarte bine, dar am bătut-o o dată și cred că pot să o bat încă o dată. Pentru asta trebuie să joc tenisul meu agresiv și să stau pozitivă. Cred că o să câștig. Sper!

VEZI REZUMATUL MECIULUI ANDREESCU – RĂDUCANU, LA MIAMI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite