Lukaşenko, imagini care fac deliciul internetului: Preşedintele Belarusului, rănit la hochei VIDEO

0
0
Lukaşenko, un dictator detestat la nivel global
Lukaşenko, un dictator detestat la nivel global

Dacă s-ar organiza, astăzi, un sondaj pentru desemnarea celui mai antipatic şef de stat din Europa, locul 1 va fi luat, fără emoţii, de Vladimir Putin. „Vicecampionul“ va fi însă aliatul său din Belarus, Aleksandr Lukaşenko.

Rusia a devenit un stat paria, odată cu invazia Ucrainei. Şi, totuşi, alături de Kremlin au rămas câteva ţări care, de asemenea, sunt pe lista neagră a comunităţii internaţionale. Printre care şi Belarus.

Regimul de la Minsk nu doar că aprobă atacul lansat asupra Ucrainei, dar chiar contribuie activ la această agresiune militară. Ceea ce explică atât sancţiunile internaţionale impuse Belarusului, cât şi imaginea proastă pe care o are dictatorul din această ţară, Aleksandr Lukaşenko (67 de ani).

Având în vedere această situaţie, e lesne de înţeles de ce acum imaginile cu Lukaşenko, rănit în timpul unui meci de hochei au devenit virale, spre amuzamentul mediului virtual. 

Preşedintele Belarusului a fost lovit în timpul unei partide de amatori de un adversar, după cum se poate vedea mai jos:

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite