HCM Constanţa a pierdut dramatic bătălia pentru locul 3, cu Fuchse Berlin, în Final Four-ul Cupei EHF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru constănţeni, acesta a fost cel mai bun sezon european din istoria clubului
Pentru constănţeni, acesta a fost cel mai bun sezon european din istoria clubului

Deşi a condus aproape tot timpul pe tabela de marcaj, HCM Constanţa a pierdut dramatic, în ultimul minut, partida cu Fuchse Berlin din finala mică a Final Four-ului Cupei EHF. Constănţenii au cedat cu 28-29 şi au încheiat competiţia pe locul 4.

După înfrângerea fără categorică suferită în semifinala cu Montpellier, HCM Constanţa a jucat duminică finala mică din Final Four-ul Cupei EHF, contra nemţilor de la Fuchse Berlin. 

Spre deosebire de jocul din semifinale, în finala mică "marinarii" au fost mult mai incisivi şi au dominat partida mai bine de 55 de minute de joc, când au avut chiar şi trei goluri avans faţă de berlinezi. Însă, în final, când mai era doar un minut de joc. handbaliştii lui Zvonko Sundovski au căzut psihic, n-au mai marcat şi le-au permis adversarilor să se apropie şi chiar să-i depăşească cu un gol. S-a terminat 29-28, un rezultat amar pentru campioana României, care a dominat partida, dar a pierdut-o în cel mai pur stil românesc. 

În urma acestui rezultat, HCM a terminat Final Four-ul pe locul al patrulea, acesta fiind, totuşi, cel mai bun rezultat din istoria clubului constănţean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite