Halep primește o rază de speranță: Precedentul care o poate scăpa de suspendare

0
Publicat:

În ciuda unor păreri vehemente exprimate împotriva Simonei Halep în țară, ea are destui susținători și pe plan intern. Vorbim, în primul rând, despre cei care au lucrat cu ea, de-a lungul anilor.

Simona Halep a fost până acum o sportivă cu o reputație impecabilă. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep a fost până acum o sportivă cu o reputație impecabilă. FOTO: Arhiva Adevărul

Președintele Federației Române de Tenis (FRT), George Cosac, s-a poziționat, în mod clar, de partea Simonei Halep. “Departe de mine gândul că Simona ar putea face aşa ceva, mai ales că a avut o carieră strălucită şi bazată pe muncă. În perioada în care Simona a început ascensiunea şi bătea toate vedetele care dominau tenisul mondial, era verificată cam de 20 de ori pe an. Deci, puţin probabil ca cineva să gândească că la rangul ei ar putea să se dopeze. Eu exclud varianta dopajului“, a spus Cosac pentru Radio Constanța.

Mai departe, șeful FRT a făcut o referire la un caz similar: “Acum trei–patru ani, când eram preşedintele clubului Dinamo, la fel a căzut că un trăsnet informaţia că Laura Coman, marea noastră campioană de la tir, că ar fi fost prinsă dopată undeva în America de Sud. Şi până la urmă, au constatat că era vorba de mâncare, un T-bone care era contaminat. Cantitatea era infimă, nu era o cantitate foarte mare care să influenţeze performanţa. Eu cred că şi la Simona e ceva asemănător“, a spus George Cosac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite