Halep, dată de gol: Ce urmează să facă după ce şi-a concediat antrenorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 23 WTA) se află, în aceste zile, în ţară, pregătindu-se pentru turneele din Orientul Mijlociu la care va participa în luna februarie.

Simona Halep a pus capăt colaborării cu cuplul format din Daniel Dobre şi Adrian Marcu. În această formulă, cei trei au rezistat doar patru luni, de când Darren Cahill a ieşit din stafful tehnic, în septembrie 2021.

„Adevărul“ a explicat aici, amănunţit, de ce s-a produs această „ruptură“ după Australian Open 2022. De acum, rămâne de văzut următoarea mişcare a Simonei, pentru că trecutul ei arată că e foarte exigentă, atunci când îşi alege oamenii din staff. Tocmai de aceea, românca nici n-ar dori să grăbească decizia numirii unui nou antrenor. Potrivit italienilor de la Ubitennis, constănţeanca va merge în Asia, fără a numi pe cineva în locul cuplului Dobre - Marcu.

„Simona Halep va merge la următoarele turnee, cele din Orientul Mijlociu, fără antrenor. În acest moment, încă nu există un nume de antrenor care ar putea veni lângă ea. Nici Halep, nici vreun alt membru al staffului său n-au comentat despărţirea de cuplul Marcu - Dobre“, a scris sursa menţionată mai sus.

N-ar fi pentru prima dată când Simona Halep va merge în diferite competiţii, fără antrenor. Ea a procedat la fel şi în 2019, după prima plecare a lui Darren Cahill din staff. Atunci, „Simo“ a fost atât de exigentă în privinţa numirii unui înlocuitor, încât i-a oferit belgianului Thierry van Cleemput o perioadă de probă, la Doha. De care van Cleemput n-a trecut! Atunci, Halep l-a numit, ulterior, pe Daniel Dobre, însă acesta s-a transformat în „sacul de box“ al Simonei, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Sierzputowski

Polonezii spun că a pus ochii pe antrenorul care a făcut-o mare pe Swiatek

Dacă jurnaliştii italieni n-au avansat niciun nume, în ceea ce priveşte viitorul antrenor al lui Halep, în schimb, presa poloneză a scris că fosta ocupantă a locului 1 WTA are un favorit deja. Vorbim despre Piotr Sierzputowski - foto (29 de ani).

Acesta a lucrat cinci ani cu Iga Swiatek (Polonia, 20 de ani, 4 WTA). Sub comanda lui Sierzputowski, Iga a câştigat Roland Garros, în 2020. Atunci, Sierzputowski a şi fost ales „Antrenorl anului“ de WTA, la finalul sezonului. Swiatek şi Sierzputowski au pus capăt colaborării de curând, în decembrie 2021.

CITEŞTE ŞI:

Halep, imprevizibilă: A mai aruncat un om din echipă! „Nu mai merg cu ea în Dubai“

Halep, explicaţiile unei decizii-şoc: De ce şi-a concediat, brusc, antrenorii

Halep, „citită“ de un psiholog: Ce o determină să-şi schimbe antrenorii

14-19  februarie e perioada în care se va desfăşura turneul de la Dubai, de categoria WTA 500.   20-26 februarie e perioada în care va avea loc turneul de la Doha, de categoria WTA 1000.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite